Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2014 - 2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Ligtv çalışanı galiba şu yukarda yazan.

5-3 maçın hala 2-0 olduğunu idda ediyorsa , bende bunu nerden gördüğünü sorarım herhalde. Ligtv lede doğal olarak alakam yok.
Mesaj tarihi:
Bu arada feci koyduk Totnım'a, herkes yerini bilecek afsda

Gerçi hafta City maçında yapılan her hatadan bir haftada ders çıkartılmış. Daha derli toplu takım vardı, Poche'nin oyun tarzı da gerçi derli toplu takımlara karşı pek işlemiyor onun da etkisi var ama hayat, oraya bir 3 puan yazdık asdf
Mesaj tarihi:
said:
Monaco takımının yıldızı Radamel Falcao transferi için Manchester United ile her konuda anlaştı. Kolombiyalı yıldız sağlık kontrolü için İngiltere'ye gidiyor.

Adamlar Galatasaray'dan daha kötü transfer yapıyorlar asdfasdfasd
Mesaj tarihi:
Ee Worldcup sonrası bikaç maçta iyi sonuç aldı diye göklere çıkarıyordunuz Manuyu da hocayı da, ben diyordum takım çabuk oturmaz bu sene bişey olmaz diye. Ahanda sıçtıkça sıçıyorlar, daha da sıçarlar bu kafayla.
Mesaj tarihi:
Hoca büyük hoca, MANU yönetimi geri zekalı asdfds

Ferguson ile birlikte emekli olan CEO'nun yokluğunu arıyorlar diyorlar. O eleman bir de Mendez ile panpaydı rahat transfer yapabiliyorlardı Portekiz-İspanya piyasasından vs.

Yeni elemanlar halen işi kavrayamadı. Dünyanın en değerli üçüncü futbol kulübü olup, parayla alamayacağın kimse olmasın ama yine de transfer becereme

lel
Mesaj tarihi:
Welbeck oyuna girdikten sonra fazla iyiydi. Bayağıdır böyle oynadığını görmemiştim. Arsenal transferi adama kafaca feci yaramış, böyle oynayacaksa bayağı fark yaratır.
  • Yeni Oluştur...