wyhione Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Arkadaşlar ben yeni başladım MTG. Birinin yönlendirmesiyle intro pack aldım sorum şu; Ben şimdi bu packi kullanıp diğer eski kartlarla eraber bir deck yapabilir miyim yoksa bu ek paketin kartalır kendine mi özgü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Oyun formatlarini oku, soruna cevap alirsin. Legacy, Standard filan. Burada anlatmak cok uzun surer. Ama intro pack ve son bir-iki senede cikmis kartlari kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wyhione Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Allahım o kadar param boşa gitmedi çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wyhione Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Peki şu tokenlar ne işe yarıyor hiç bilgi falan görmedim bunlar hakkında ya da araştıramadım soru sıkıştırdım ama konu kalabalıklığı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar