zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hani kahramanlarımız toplanıp yüzüklerini kaldırıyolar, ateş su tahta falan diyolardı?[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 tahta mı? ne tahtası. yüzüklü hatırladığım captain planet vardı da su ateş toprak ve hava diyorlardı captain planet çıka geliyordu felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet sanırım o ama Tahta yoktu gorada vardı huehuehuehu[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ruh gibin bi şey miydi o kaptan? ya hatırlayamıyorum ki detayları sadece yüzükleri tutup voltran misali güçleri birleştiriyolar sonra da sanki kaptan geliyodu hehe. o muydu acaba?[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sen baya küçükmüşsün bunu izlerken.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Bonecrusher, 05 Ocak 2005 01:12 tarihinde demiş ki: tahta mı? ne tahtası. Ne o ? Gücüne mi gitti?[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 o kadar çizgi film arasında bunun konusu niye açılmamış :([signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Çizgi Filmle ilgili bi kaç bilgi: http://www.pazsaz.com/caplanet.html http://www.tvtome.com/CaptainPlanetandthePlaneteers[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Cidden Captain Planet mıydı yaw o arkadaşlar? Sanki bana başka birşeymiş gibi geliyor... Böyle anime tarzı vardı sanki... Ben de hatırlıyorum herkesin bir yüzüğü olduğunu... Acaba Battle Of The Planets olabilir mi? Ama onda yüzük yokdu sanırım... Hum hum hum... ?[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ole artisttik isimlleri yoktu hatirlliyorum ben bagırırllardı teker teker:"ates,su,hava,toprak" illkokuuuldayken ben yani 155 sne öncce falandı. okulun önünde yüzük satilirdi almiştim icine su koyup fıskırtırdın.. ben ne yaptım? bu dizinin gazıylaa toprak koymustum bozulmuustu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar