Law Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 O zaman banko 5c. 1399 olsun lumialardan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Bimekste de 1399a buldum, hepsiburadadan daha mı iyidir? Bir de 32gb olanı 1499tl, o yüzden de tercih edilebilir belki. http://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=5c&kid=1103&od=Telefon+T%C3%BCr%C3%BC%5bAk%C4%B1ll%C4%B1+Telefon+(Smartphone)%5d Ama iPhoneların pil ömrü çok az diye çekiniyorum. Bir de hala Lumia920 ye takıldım kaldım, kurtulabilsem bi telefon alıcam, ama aklımın bi köşesinde kalıyo hep. Pil uzun süre gitsin, sağlam olsun problem çıkarmasın yeter diyorum, Nokia ideal, bu sefer de diğer özellikleriyle filan iPhone, HTC filan aklımı çeliyo. Ama sonra Lumianın fiyatı daha iyi diyorum öyle öyle gidip geliyorum sürekli. Kaç haftadır boş boş telefon bakıyorum, sonuç yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Bir kere 920 alma 925 daha iyi bir alternatif, arada da 100 tl falan oynuyor. Edit.150 tl fark varmış. Ama yinede 920 yerine 925 i tercih ederdim ikisi arasında kalsaydım. http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/nokia-lumia-920-vs-Nokia-Lumia-925 Daha ince, daha hafif, pil ömrü daha uzun, ekranı amoled vs vs. Ve daha güncel bir ürün 925. 920 daha çok ısınıyormuş 925 e göre kaynak teknoseyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 920 iyidir ya sarısını fln bulursan sheqil olur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 920 daha uygun ya, ben 910 liraya aldıydım sanırım 3 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 tek sorun instagram ın beta olması hala. ama çalışıyor. neden windows phone a yardırmıyolar app i anlamıyorum. manyak kamerası var nokiaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bi şekilde piyasadaki en boktan ve en pahalı telefonu almayı başarıyorum lan ben hep bi tane blackberry aldım leş ötesi en son bi tane htc aldım oda bok gibi gidip note3 alıcam ya işe de uygun olur hem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 o diğerlerinden daha bok gibi. git windows phone al bu işten anlamıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Esh said: tek sorun instagram ın beta olması hala. ama çalışıyor. neden windows phone a yardırmıyolar app i anlamıyorum. manyak kamerası var nokiaların. abi manyak kamera var da instagrama yüklenen otoğraftan ne kalite bekliyoruz ki, adamlar uğraşmıyor işte eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 hani kamera telefonu diye pazarlanıyo ama kamera aplikasyonu olmayınca fundamental hata gibi algılanıyo. yoksa instagram fotografından ne olur dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar