SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hepsiburada mama bu dün aldım kedim hiç beğenmedi.30-40liraya bırakırım.kadıköyde elden teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Proplan Sterilised Somon Balıklı almamışsın o yüzden sevmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 DareJedi said: Proplan Sterilised Somon Balıklı almamışsın o yüzden sevmemiştir. öh arattım bu ne abi asdasd http://www.petburada.com/U2846,139,proplan-after-care-sterilised-somon-balikli-kisirlastirilmis-kuru-kedi-mamasi-10-kg-yetiskin-kedi-mamasi.htm http://www.petburada.com/FO,14177,28,proplan-after-care-sterilised-somon-balikli-kisirlastirilmis-kuru-kedi-mamasi-10-kg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 verdim sipariş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 40 lira alışveriş yapılacagına sokak kedilerine döküver daha güzel olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ya bayat heralde pakette kücük bi delik varmış sonradan gördüm.hepsiburadaya geri göndericem ama ürün açıldı yanında gelen hediyesini kullandım fln.bakalım iade alıcaklarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Ben de 2 evde 3 kedi var hepsi bu mamayi kullanıyor 10kg olarak alınca tek kediye 5 ay yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Şöyle adı sanı duyulmamış mamalar almayın. Kedilere iyilik yapayım derken daha çok çökertiyorsunuz hayvanları. En azından temizmama.com dan Bonacibo ürünlerini alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 temizmama iyi mi? bugün sipariş vermeyi düşünüyorum da fikir alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Bence market mamalarından çok daha iyi. İçeriği belli. Üretildiği yer belli. İzmir'e aylık fabrika tanıtım gezileri yapıyorlar. Royal Canin, Proplan Hills vs. gibi birçok adı duyulmuş mama ile aynı içeriği var. Ben Acana, Orijen veya N&D tahılsız mama kullanıyorum. Bunların kategorisi farklı. Ancak tahıllı mama kullanacak olursam Bonacibo kullanırım. Ne RC, Proplan veya Hills'e tonla para bayılırım ne de alışveriş sitelerinde veya marketlerde nerede üretildiği belirsiz, içeriği yazılmamış mamalar kullanırım. Kaldı ki fiyat olarak ucuz market mamalarında çok az daha yüksek. 10 kilo mama da 10 TL civarı. Seçenek olarak kısırlaştırlmamış ise kediniz kuzulu olanı öneririm. http://www.temizmama.com/bonacibo_taze_kuzu_etli_yetiskin_kedi_mamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ya abi bende biliyorum güzel mama almayı ama kedim doğurdu 5tane yavru var evde onlarda büyüdü mama yemeye başladılar fln mecbur ekonomik bişey aldım. bu bonacibo güzelmi?aliyim bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Ne kediymiş lan ,biz bi lahmacuna 3 tl verirken elimiz titriyor kedinin maması 300 kaat pohoo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Royal canine neutered young male aliyorum ben benim kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 o paraya 15 liralık mama olmaz. Çer çöp olur ama mama olmaz. İş yerinin oradaki sokakta baktığımız kedi bile burun kıvırıyor o mamalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 lan deli etmeyin adamı bende biliyorum olmaz evde 6 tane kedi var şuan keyfimden almıyorum.bi susmadınız ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar