Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Selamlar, Bilgisayari her restart ettigimde, ekrana goruntu gelmiyor ve arkadan monitor girisini ekran kartindan onboard'a taktigimda goruntu geliyor. Bios'tan bir turlu halledemedim. Bulabildigim tek cozum yolu Windows acildiktan sonra aygit yoneticisinden on board ekran kartini (disabled gorunmesine ragmen) once enable ediyorum. Sonra tekrar disable edip bilgisayari restartladigimda bu sefer ekran kartini goruyor alet ve arkadan monitor kablosunu ekran kartina taktigimda goruntu geliyor ve sorun duzeliyor. Fakat ilk restart ettigimde yine ekrana goruntu gelmiyor ve butun islemleri bastan yapmam gerekiyor. Problemin cikis noktasi ise su oldu. 3 gune kadar boyle bir problem yoktu. Ta ki ben kasayi acip ekran kartini yerinden cikarip takana kadar. Duzgun de taktigimi dusunuyorum, bir sorun gozukmuyor. Fakat dedigim gibi her acilista otomatik olarak on board'a geciyor goruntu. Anakartim Asus H61 M-K diye bir model. Bios'u biraz karisik geldi bana, belki bir ayari vardir ama ben cozemedim. Google'a sordum bir yanit alamadim. Rabbime sordum paticik dedi. Yardimci olanlara uzun malbus ve durumle geri donus yapilacaktir. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Ekran karti ne? Monitore hangi arabirimden bagli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Ekran karti gt630, hangi arabirimden derken kablo olarak mi soruyosun (biraz nubum bu konularda hands down). Eger oysa bildigimiz su minik disli monitor girislerinden. HDMI olmayan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Dvi mi dsub mi? Google image search yapip sonra soyleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Su mavi arkadastan baglaniyor kendisi mavicik http://i57.tinypic.com/2s1x44x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 o çıkar-tak işlemini yaptıktan hemen önce veya sonra driver da yüklemiş miydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Yok hayir. Hicbir seyi degistirmemistim bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 O anakartta benzer sorun yaşayanlar varmış. Bios updateler çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Şimdiye kadar bios'u updatelemediysen de önce bi reset at bence bios'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Ben disardayim mobilden yardimci olamayacagim. Troubleshoot icin gerekli veriler ortada, seni patinin yetkin yardimsever insanlarina havale ediyorum. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Bios üzerinden primary display adapter'ü PCI-E ile değiştirmen gerekli. Bios'a gir, advanced settings bölümünde bulacaksın primary display adaptörü. Oradan düzelt. Save & exit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Dedigini yaptim vaperon. Fakat bir degisiklik yok. Yine ayni sorun. Bir de bios'u update etmeyi deneyeyim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar