Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YAKTIM! YANGIM ÇIKARDIM!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle oldu:D
alevi gördüm
suyla sönmesi imkansızdı su döksem sönmicek doldurana kadar yayılıcak
bi an tereddüd ettim "ulan boşuna harcamıyak tüpü.." diye ama baktım ateş büyüdü lan pimapen gidiyo dedim
gittim tüpü aldım pimi çektim sıkana kadar zaten büyümüştü yangın:D yani o an orada olsam yanarım
fakat üstübü yandığı için çok küçük başladı hemen topukladım bende 2 3 saniye sonra su atmalık boyutunu geçti zaten[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

yannız ateşle oynamıyordum
gayet sakin bir şekilde torchu asıl kullanılması gereken alanda kullanıyordum
yani nezaman sakin şekilde yapılabilicek bişi yaparken o sırada çıkardım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 06 Ocak 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
sen şimdi yangın çıkardın diye mutlu mu oldun?

mutlu olmadım delimidir nedir
büyük olay
bekleniyordu zatem
toz temizledim saatlerce
alicanada söyle vurmasın 3 4 delik açarken:P duyamıyorum çünkü vuruyomu vurmuyomu sora şikayet geliyo diye.
adamlar duvar gelerken duvara vuruyon "yahu duvarı ben deliyordum ama" hayır sizden geliyordu vurma sesi birde sen ses çıkarma "duvar delen adam bendim! ben!"[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 06 Ocak 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsunda bir gün bir yerden uranyum bulup bütün istanbulu havaya uçuracaksın ondan korkuyoruz :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

pimapenlere oldu olan eauhaue kalitesiz pvc
bide tiner olduu için direk topukladım
malum tutuşuruz hemen kaçtım da kıllarım kaçamadı yandılar so elimde kıl kalmadı
bide toz temizledik öeah

her evde tüp bulunsun
bide kimyasal yangınları halı falanla söndürmeyi denemeyin. malum halıyada bulaşıyor halıda hemen tutuşur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 06 Ocak 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinize ders olsun, kemıkil gibi propan tiner olaylarınız varsa veya benim gibi maket yapacağım diye tinerle uğraşıp bir de ortama sprey boya tabancasından tinerli boya sıkıyorsanız (Tiner buharı acayip hızlı tutuşuyor şerreefffsiz) tavsiyem hemen bir yangın söndürücü edinin koyun kenara dursun.
Bakınız Kemikıl tüp sayesinde söndürmüş, yoksa o tiner, elektrikli aletler ve hele ki torchun propan tüpü alev alsaydı....
Kemikıl bizimle uzaydan konuşurdu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical'ın yeni hedefleri ilk apartmanlar sonra bütün yerleşim yerleri:D yakıcı bünye sokağı güzelleştiriyim die sakın süs lambaları fln koyma lehimlerken fln yine bi yerleri yakarsın:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...