forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 olayı pek kavrayamadım yaw peki sen nasıl yanmadın orayı anlamadım bütün balkon yanmışta bide alevli alevli nasıl tüpe kadar gittin neyse geçmiş olsun, şimdi her taraf yanmış kıl kokuyodur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Geçmiş olsun Paticiğide yakacan sonunda ben ondan korkuyorum chemical...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçmiş olsun aslında ii ekşın olmus adrenalin fln :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Şimdi şöyle oldu:D alevi gördüm suyla sönmesi imkansızdı su döksem sönmicek doldurana kadar yayılıcak bi an tereddüd ettim "ulan boşuna harcamıyak tüpü.." diye ama baktım ateş büyüdü lan pimapen gidiyo dedim gittim tüpü aldım pimi çektim sıkana kadar zaten büyümüştü yangın:D yani o an orada olsam yanarım fakat üstübü yandığı için çok küçük başladı hemen topukladım bende 2 3 saniye sonra su atmalık boyutunu geçti zaten[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sen şimdi yangın çıkardın diye mutlu mu oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yannız ateşle oynamıyordum gayet sakin bir şekilde torchu asıl kullanılması gereken alanda kullanıyordum yani nezaman sakin şekilde yapılabilicek bişi yaparken o sırada çıkardım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: shapshal, 06 Ocak 2005 21:43 tarihinde demiş ki: sen şimdi yangın çıkardın diye mutlu mu oldun? mutlu olmadım delimidir nedir büyük olay bekleniyordu zatem toz temizledim saatlerce alicanada söyle vurmasın 3 4 delik açarken:P duyamıyorum çünkü vuruyomu vurmuyomu sora şikayet geliyo diye. adamlar duvar gelerken duvara vuruyon "yahu duvarı ben deliyordum ama" hayır sizden geliyordu vurma sesi birde sen ses çıkarma "duvar delen adam bendim! ben!"[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 06 Ocak 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçmiş olsun :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kemi sana ne diyim bimiyorum ki?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yaktım yangın çıkardım ilk yangınım yazınca ne dememi beklersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Gayet doğal bir olay hehe =) Şaka bir yana geçmiş olsun =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 keimıkıl evladım biraz rahat dur ya bak sonra yaratıcı zekana yazık olur bide marifet gibi anlatmış :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçmiş olsunda bir gün bir yerden uranyum bulup bütün istanbulu havaya uçuracaksın ondan korkuyoruz :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sanırım serin kanlılığın ve hızlı hareket etmen en önemliside evde yangın tüpü bulundurman, maddi zararı baya azaltmış, ve tabi kendinede bişey olmamış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 pimapenlere oldu olan eauhaue kalitesiz pvc bide tiner olduu için direk topukladım malum tutuşuruz hemen kaçtım da kıllarım kaçamadı yandılar so elimde kıl kalmadı bide toz temizledik öeah her evde tüp bulunsun bide kimyasal yangınları halı falanla söndürmeyi denemeyin. malum halıyada bulaşıyor halıda hemen tutuşur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 06 Ocak 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Geçmiş olsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçmiş olsun, artık millete bela okutturmamaya çalışırsın :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçmiş olsun azda kızartma oluomuşun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 atesle saka olmaz gınede buyuk geçmısler olsun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hepinize ders olsun, kemıkil gibi propan tiner olaylarınız varsa veya benim gibi maket yapacağım diye tinerle uğraşıp bir de ortama sprey boya tabancasından tinerli boya sıkıyorsanız (Tiner buharı acayip hızlı tutuşuyor şerreefffsiz) tavsiyem hemen bir yangın söndürücü edinin koyun kenara dursun. Bakınız Kemikıl tüp sayesinde söndürmüş, yoksa o tiner, elektrikli aletler ve hele ki torchun propan tüpü alev alsaydı.... Kemikıl bizimle uzaydan konuşurdu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 e yakıcı bünye biliyo kendini hangimizin odasında yandın söndürücü var :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 insan yanarken fotorafını çeker de buraya koyar biraz bizi de düşünün ama[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Chemical'ın yeni hedefleri ilk apartmanlar sonra bütün yerleşim yerleri:D yakıcı bünye sokağı güzelleştiriyim die sakın süs lambaları fln koyma lehimlerken fln yine bi yerleri yakarsın:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar