Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Logitech g400s mouse. kablosuna bişey olmuş elektrik var ama tepki yok. ezilmiş yerini buldum kestim toparladım elektrik tekrardan geliyo ama yine bi hareket yok. garantiye göndersem logitech yardımcı olurmu yoksa başka bi şekilde çözebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 g5 te aynısını yaptım ben. cıkardıgın pinleri bi tekrar kontrol et saglam takamamışsındır. diyorum ama içerideydi dimi ezilen yer? açıp yaptın yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kablo abi delinmiş resmen büyük ihtimal sandalyeyle üstüne falan bastım kısalttım falan ama başka bi yerindemi bişi var acaba kurcalasammı biraz daha diye düşünüyorum da bu kabloları saran aliminyum folyo gibi olan zımbırtının bağlanması gerekmiyo heralde dimi zaten kopuyo? hepsi bağlı yani doğru birbirine. deymiyolarda bi kısa devre durumuda yok. allah allah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 shielddir o, disardan gelenler etkilemesin ivir zivir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 zaten kesmişsin onun garanti olayı bitmiş : ) dpi tuşlarıdamı tepki vermiyo hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 keşke kendin kablo ile uğraşmadan logitech ile konuşsan bir yere yollasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi hiçbişi tepki vermiyo şu anda. abi pezevenkler zaten kendi üretimsel hataları dışında yok kenara köşeye taktım kablosu zarar gördü bilmemne diye göndersem zaten garantiye almıcaklardı yine parasını alıcaklardı. e bu seferde yine parasını alıcaklar en azından kendim yapmaya calısırım. logitech in G ikonlu software inde hiç bir aygıt bağlı değil falan diyo şu anda. ulan sabah çalışan alet akşam taktım çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aç içini pinlerini kontrol et. ordaki kablo kırılmışmı onuda bakıver. youtubeda videoları fln var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 format at bence bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tamam ya yaptım adsf bi bölge daha kırıkmış toparladım. ggwpnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 olsun sen yine de bi format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Eski skindirik bir fareni aç, içindeki kabloyu sök ve logitech'e tak. USB standart zaten. Bir +, bir -, bir tx, bir rx zaten. Hatta usb kablosu içindeki renkler bile standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bence logitechi at çöpe gitsin 3 gün sonra yine bozulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Care zowie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 zowie sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 logitech f/p harikası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kötü zowie bozulsa bende logitech g400s düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 care top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar