vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 4 senedir dinlemiyorum be him, ergenlik cagindan gec ciktik abi nabalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmişdyna bile vardi be hoplayan mandada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben 3 gün önce radyoda dinledim lan güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vaniLLe said: Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmişdyna bile vardi be hoplayan mandada. ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Xaenin said: Hayır yani çok sağlam bi HIM dinleyicisimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Yiğit Arda Türkoğlu da var mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bi sürü kisi vardi yani, ee'si o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sipeyskeyk said: Yiğit Arda Türkoğlu da var mıydı ? kismen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vaniLLe said: bi sürü kisi vardi yani, ee'si o. hiçbiriyle muhabbetim yok, xunn araya kaynamış sadece ama hallettik artık np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Penthesilea said: said: Pyhenn, 07 Ocak 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Yine geri kafalı toplumumuzun değersiz laflarından biri de Gay Metal olmuş... Bırakın da adamın cinsel tercihi kendisine kalsın... Seviyorsanız dinleyin sevmiyorsanız dinlemeyin... said: Penthesilea, 04 Ocak 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Gay metal cinsel tercih olayı dğeil bir türdür =) Lake of Tears da gay metaldir mesela, bunlar da gay metaldir hehe Helal olsun, beni de geri kafalı yaptın ya artık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü atasözünden etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o zaman üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben yoktum hoplayan mandadad ve olmadığım içinde mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmiş Siteyi kaliteme bogmama ragmen yükseltemedik de, sen ne zaman ekledin beni, kim kabul etti hiç bilmiyorum. Uza lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 benim genel mod oldugum siteden ne hayir gelir zaten hsdfh. cok kötüydüm. ama yine de iyiydi, pati yokken takiliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 İnsanları msn den silmekle tehdit etmenin ne tür bir caydırıcılığı olabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 EZİKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ne tehditi aga iyi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yalnız topik baya iyimiş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Phae said: Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmiş Siteyi kaliteme bogmama ragmen yükseltemedik de, sen ne zaman ekledin beni, kim kabul etti hiç bilmiyorum. Uza lan. :(:(:(:(:(:( trollemesene beni br0- xunn, her allahın günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 efukt izlerken güzel kanka oluyorsun gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 IN 666 WAAAYS I LUUV YOU AND MY HEAVEN IS WHEREVER YOU ARE ALTYÜZALTMISALTINI COK SEVDIM VILLE CIKAR ONU GÖREYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Phae said: Xaenin said: Gelirlerse felaket olur cidden deliririm =) Your pretty face is going to hell !!! =)) Ville'in gay olması sesinin güzel olduğu ve karizmatik bi insan yavrusu olduğu gerçeğini değiştirmez yani .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Xaenin said: said: Infernal_Reborn, 03 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki: him=gay metal üstüne alın istediğin kadar yada bunların gay olmadığını kanıtlama çaban gay oldukları gerçeğini değiştirmiyor :) Gay metal yorumunu nasıl çıkardın onu merak ederim şarkı sözlerinde bir erkeğe yazılan sözler mi buldun ? Hayır yani çok sağlam bi HIM dinleyicisimdir de böyle bi olay görmedim henüz ? She'll be right here in my arms Love wants us dead , me and my Poison ''Girl'' Adamın yazdığı şarkı sözü cinsel tercihiyle aynı yönde değil yani gay metal diyip bırakmak yanlış son derece benim fikrimce .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Bir arkadaşlığın daha böylece sonuna geldik Kaan. Vanil zaten hep böyle, hoplayan manda da savunmuştu bize him'i daha 3-4 yıl olmadı. lan hiyar xunn him tisortlu fotolarini foruma koyma zamani gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kendini him i bana ove ove bitiremiyodu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 HAHAHAHAHA FOTO MU VAR HARBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar