vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 4 senedir dinlemiyorum be him, ergenlik cagindan gec ciktik abi nabalim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmişdyna bile vardi be hoplayan mandada.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben 3 gün önce radyoda dinledim lan güzeldi
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vaniLLe said: Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmişdyna bile vardi be hoplayan mandada. ee?
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Xaenin said: Hayır yani çok sağlam bi HIM dinleyicisimdir
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Yiğit Arda Türkoğlu da var mıydı ?
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sipeyskeyk said: Yiğit Arda Türkoğlu da var mıydı ? kismen...
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 vaniLLe said: bi sürü kisi vardi yani, ee'si o. hiçbiriyle muhabbetim yok, xunn araya kaynamış sadece ama hallettik artık np
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Penthesilea said: said: Pyhenn, 07 Ocak 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Yine geri kafalı toplumumuzun değersiz laflarından biri de Gay Metal olmuş... Bırakın da adamın cinsel tercihi kendisine kalsın... Seviyorsanız dinleyin sevmiyorsanız dinlemeyin... said: Penthesilea, 04 Ocak 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Gay metal cinsel tercih olayı dğeil bir türdür =) Lake of Tears da gay metaldir mesela, bunlar da gay metaldir hehe Helal olsun, beni de geri kafalı yaptın ya artık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü atasözünden etkilendim
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben yoktum hoplayan mandadad ve olmadığım içinde mutluyum
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmiş Siteyi kaliteme bogmama ragmen yükseltemedik de, sen ne zaman ekledin beni, kim kabul etti hiç bilmiyorum. Uza lan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 benim genel mod oldugum siteden ne hayir gelir zaten hsdfh. cok kötüydüm. ama yine de iyiydi, pati yokken takiliyoduk.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 İnsanları msn den silmekle tehdit etmenin ne tür bir caydırıcılığı olabilir ki ?
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Phae said: Werewolf said: dfgdhfhsd hoplayanmanda tayfasından mısın sen msnden silme vakti gelmiş Siteyi kaliteme bogmama ragmen yükseltemedik de, sen ne zaman ekledin beni, kim kabul etti hiç bilmiyorum. Uza lan. :(:(:(:(:(:( trollemesene beni br0- xunn, her allahın günü
Phae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 efukt izlerken güzel kanka oluyorsun gerçi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 IN 666 WAAAYS I LUUV YOU AND MY HEAVEN IS WHEREVER YOU ARE ALTYÜZALTMISALTINI COK SEVDIM VILLE CIKAR ONU GÖREYIM.
kerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Phae said: Xaenin said: Gelirlerse felaket olur cidden deliririm =) Your pretty face is going to hell !!! =)) Ville'in gay olması sesinin güzel olduğu ve karizmatik bi insan yavrusu olduğu gerçeğini değiştirmez yani .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Xaenin said: said: Infernal_Reborn, 03 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki: him=gay metal üstüne alın istediğin kadar yada bunların gay olmadığını kanıtlama çaban gay oldukları gerçeğini değiştirmiyor :) Gay metal yorumunu nasıl çıkardın onu merak ederim şarkı sözlerinde bir erkeğe yazılan sözler mi buldun ? Hayır yani çok sağlam bi HIM dinleyicisimdir de böyle bi olay görmedim henüz ? She'll be right here in my arms Love wants us dead , me and my Poison ''Girl'' Adamın yazdığı şarkı sözü cinsel tercihiyle aynı yönde değil yani gay metal diyip bırakmak yanlış son derece benim fikrimce .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Bir arkadaşlığın daha böylece sonuna geldik Kaan. Vanil zaten hep böyle, hoplayan manda da savunmuştu bize him'i daha 3-4 yıl olmadı. lan hiyar xunn him tisortlu fotolarini foruma koyma zamani gelmis
kerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kendini him i bana ove ove bitiremiyodu bu arada
Öne çıkan mesajlar