Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haritalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
frontier zoneların haritalarını arıyorum fakat daatlas demeyin orda her bölegeyi ayırmışlar ve çoğunda isimler yazmıyor her realmin frontier zone u 1-2 sayfada gösterilmiş yerlerin isimleri ve locları yazan haritalar arıyorum bilen varsa lütfen link versin sağolun[hline]karga
theurgist of The Forsaken

Mesaj tarihi:
Naabıyoon gessp :) sen ne zaman geliyorsun bakiyim midgard'a :)[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Mesaj tarihi:
hahahah ne oldu hibernia yi satan baslarimi cikti :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
bu arada bloodscalp da trade etmis charini sans a alan adamla gorustum :) epic ime 1 quest kalmis falan dedi... yazik be kandirmayin bari insanlari ordaki tek dolandirici biz olmayalim... acik acik anlattim adama bak bu char hacklenmisti epic leri falan filan hepsi gitti diye.... yazik yaaaa[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
Bilmeden konusursan da sana yazik olur, goa accountun hacklendigini anladigi icin bloodun epic questinin son steplerini resetledi, yani itemlari vermedi ama epicini bastan kasabilme sansi verdi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
  • Yeni Oluştur...