paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Siyah renk. Temizdir. Tatillerde anime izlemek, çekilen fotoları aktarmak için kullanıldı. Fiyat 300TL. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 1 dürüm + 2 adet kış lastiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Kış lastiklerini 4'lü kullanıyorum ben. Olmadı dsadfsf Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Lastigin desenini sorsaydin, ts850 ise 2 tane daha alirsin. Cok karli is asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Bence Petlas'dır. Elimde 4 tane TS850 patladı zaten! Yeni aracın jantlar 17" çıktı :X Neyse ki benim eski aracı babam Kia kamyonet kıvamında kullanmaya devam ediyor. Kışa kadar onu da elden çıkartmazsam kullanırım Contileri. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Kimliğini saklı tutatn gizemli bir alıcıya satıldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, AAHAHHAAHAHAAHAHAAHA Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar