Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

invis message

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
komik cocuk .....
*!Seviyesi hakkinda Dusunur*

said:
Akil Yasi kac acaba?

Yok yok Akil yasida degil kendi yasi kacki?[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok.
Sorsan Belkide %5i Html bilir.
Sorsan %90 i Action bilir.(editler.)
Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Mesaj tarihi:
ahah kızınca nasılda sacmalıyorsun boyle. tabiki o kadar sallamana karsı cevap vermek gerekirdi. masallah sallama seviyen full time %100.
Mesaj tarihi:
evet evet kesinlikle annesini babasini uyutmus bir pale kesinlikle hemen nete kosmus yarın okul kıyafetlerini giyip yallah okula.. susmama ragmen boyle kapamassa gagasını bunlari kesinlileştiriyor....[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok.
Sorsan Belkide %5i Html bilir.
Sorsan %90 i Action bilir.(editler.)
Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Mesaj tarihi:
said:
Unifont, 07 Ocak 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
evet evet kesinlikle annesini babasini uyutmus bir pale kesinlikle hemen nete kosmus yarın okul kıyafetlerini giyip yallah okula.. susmama ragmen boyle kapamassa gagasını bunlari kesinlileştiriyor....

arkadas yaptıklarını anlatıyorda :D
Mesaj tarihi:
Ya sen tam bi gerizekalısın lan harbi dallamanın onde gideni.senin gibi şerefsizlere iyilik yapıyo adam kalkmıs sen vıdı vıdı otuyosun bok adam ya harbiden gece gece zaten sinirim bozuk senın gibi dallamaların boyle konusması benı sınırlendırıyo.

Unifont Kardeşim sen uyma boyle sutu bozuk boktan adamlara
Mesaj tarihi:
said:
Unifont, 07 Ocak 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
evet evet kesinlikle annesini babasini uyutmus bir pale kesinlikle hemen nete kosmus yarın okul kıyafetlerini giyip yallah okula.. susmama ragmen boyle kapamassa gagasını bunlari kesinlileştiriyor....

Kesinlikle katılıyorum bu lbrtmıdır nedir nickide kendi gibi anlamsız bi adam senın bu forumlarda işin ne ya.Dikkatimi ceken nokta ise senın madem elinde bole scpler var kalkmıs post aciyosun gereksiz adamsın.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Mesaj tarihi:
Ne güzel kavga çıkmamış hatta herkes script yazmış falan diye okuyordum postları hayretle sonra anladım ki herşey yine aynı.
Ben anlamıyorum ki birbirine laf atınca daha mı karizma olunuyo veya bi ödülü falan mı var varsa bizde bilelim yahu bencil olmayın.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Hyr okusan anlarsın iyilik yapılmaz bu forumlarlarda yapanın hali ortada[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Mesaj tarihi:
said:
Unifont, 06 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
said:
Lostbr, 06 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
niye özel bir evente mi ihtiyac duyuluyor cunku sen ne demısın login eventine eklersin login eventi diye birsey mi var. login triggeri var iki trigger birbirinin icinde olmaddıgı icin evente ihtiyac duluyor anlatayım bunu sana. login triggerinin icinde bu bahsettigim click olmayacagı icin events de click triggerini kullandım ve login triggerinede bu eventi ekledim spheretablesde. benım sorunum senın dedigin degil flagsı yanlıs yazmısım (&statf_invisible) degil(&statf_insubstantial) olcakmıs.

arkadasım ben burda sana soyle diyim logindeki bir evente demeye calıstım neyse yardim etsen kabahat etmesen kabahat.ayrıca vede ayrica senin scpni coppy past yaptım bu scp bende olgu hali bu al sen kucuk beynınde sucla benı ama bendeki scpe gore

[function playerlogin]
if (0 > 1)
skillclass 1
var.smsgx 0482
smsgx staff kadrosuna hosgeldiniz, .
staff_login
return 1
endif

if !(strmatch('','2.0.3'))
src.sysmessage @33 sunucusuna sadece client ile girebilirsiniz.
src.sysmessage @33 30 Saniye içinde çıkmanız gerekmektedir.
f_disc
return 1
endif

src.invis 0
src.detail 0
src.findid.i_alt_not.remove
src.events +spellfix
src.events +itemfix
src.events +digerfix

bunu event diger fixe ki benım scplerden anlayacagini bilmem su sekilde attım..

ON=@click

elseif (&statf_insubstantial)
message @96 [invis]

else
endif

Vede her scpmide yayinlamak istemem imzama bakman yeterli.

ON=@click

elseif (&statf_insubstantial)
message @96 [invis]

else
endif

bu kızım yanlış eğer else den sonraki kısmı "message " şeklinde yazarsan adamın ismi criminal gibi gri gözükecektir.

else yazdıktan sonra return 0 diyip endif yazarsanız sorunsuz çalışır.

bu arada kimin ne olduğundan size ne aceba. Herkes işine bakar scripter olarak geçinen geçinsin sizi bağlarmı bu herkes yaptığı şeylerle bir dereceye gelir bir mertebeye girer. bırakın övünen övünsüz siz önünüze bakın önemli olan sizi övenler. kendi kendini övenler değil.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
konuyu açan arkadaşa senin gibilerin burda ne işi var gibisinden mesaj atılmış çok garip bişey ki burası sorunların tartışıldığı anlaşılmayan hataların çözülmesi için kurulmuş bir forum olduğuna göre vede lostbr bi sorunu olduğu için burda olduğuna göre ne işin var lan burda siktir git gibi mesajlar çok garip[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
  • Yeni Oluştur...