Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 arkadaslar ben adam invis olunca basının ustunde invis yazmasını istiyorum spheretables dede herseyi ayarladım. ama invis olsada olmasada yazıyor. soyle benım kı on=@click if (&statf_invisible) message [Invis] return1 endif ama olmadı sanırım sphere.ini den mi yada baska bi yerdenmı yapılıyordu bu ama bilmiyorum yinede dogrusu nasıl acaba ?
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Script dogru gorunuyor, ama senin invis olan birini gorme yetkin varsa onun adinin yaninda zaten yazmasi lazim [invis] diye, chartags veya debug aciksa. [Invis] yerine [Ahmet] falan yaz oyle dene bir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 events ekle mesela [events e_invis] ON=@Click IF ( & statf_insubstantial) SRC.TAG.TEPE = [Invis] src.message return 1 else ENDIF (ornek olarak yazdim test etmedim!)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 chartags ve debug acık degil sanırım nasıl acabilirim chartags ve debug ları ?
Albert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [events e_hede] on=@click if (&statf_insubstantial) src.tag.tepe [Invis] return 1 elif (&statf_invul) src.tag.tepe [Invul] return 1 endif olmasi lazim dene bakalim.[signature][hline]Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [spo1=SCP][events e_hede] on=@click if (&statf_insubstantial) && (&statf_invul) src.tag.tepe [Invis]&[Invul] elseif (&statf_invul) src.tag.tepe [Invul] elseif (&staf_insubstantial) src.tag.tepe [Invis] endif src.messageua 2590,0,0,eng [/spo] böyle olması lazım messageuayı artislik olsun diye yaptım olmasa da olur :) PS: Math sanırım tepe olarak tagı ayarlıyorsun fakat msg çıkartmıyorsun. Denemedim ama öyle büyük ihtimalle. PS2: math scpni denemedim ama src.tag.tepe sadece bir işe yaramaz diye biliyorum onu denedim çünkü :) PS3: bu scpyi de denemedim PS4: yeter ! PS5: :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İlla tag mı vermek zorundayız kardeşim :) Kendi serverımda kullandığım scriptim , paylaşayım dedim ; [events e_staff] on=@click flags &~statf_criminal findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 if (&statf_insubstantial) && (&statf_invul) message @55 [invis] message @1936 * Staff * message @2030 [invul] return 1 elseif (&statf_insubstantial) message @55 [invis] message @1936 * Staff * message @2030 return 1 elseif (&statf_invul) message @1936 * Staff * message @2030 [invul] return 1 else message @1936 * Staff * message @2030 return 1 endif[signature][hline]to the victory...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 *!exile aklına gelir*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aynen benimde aklıma o geldi tag.tepe :)[signature][hline]to the victory...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 :lol: yalnız herkes kendi yazmış ilginç.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 O da ayrı bir muamma tabi :D[signature][hline]to the victory...
simonare Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 fix scp ye on=@click in altına şunu ekle yeter if (&statf_insubstantial) message @056,,1 [invisible] endif veya isminin yanında yazsın kardeşim diyosan if (&statf_insubstantial) message @056,,1 [invisible] return 1 else return 0 endif[signature][hline]
Albert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Xcrack, 05 Ocak 2005 22:20 tarihinde demiş ki: İlla tag mı vermek zorundayız kardeşim :) sadece ornek verdim, daha bir suru sey yazilabilir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Oyle ozel bir evente nicin gerek duyuluyor bir daha.Tum herkeze ait olan bir evente login olabilir altına on=@click if (&statf_invisible) message [Invis] return1 endif Satirini eklersin olur biter.Yanı soyle soylemelıyım servera girerken adamı bir event almaya orlayarak server kasacagina ayni eventti alıyoken onuda araya sikistiriverin ;) Bu arada Threadi acan arkadasinda Sorunu sudur bu satirlari bi evente eklememek.Yani sadece stafflarda gorunmesini isteiyosan stafflara ait bir eventte playerlara ise playerlara ait bir evennte herkeze ise herkezin etkilenecegi olan login eventine yapabılırsın.bunu yaparsan scpn sorunsuz calısacaktir.[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 niye özel bir evente mi ihtiyac duyuluyor cunku sen ne demısın login eventine eklersin login eventi diye birsey mi var. login triggeri var iki trigger birbirinin icinde olmaddıgı icin evente ihtiyac duluyor anlatayım bunu sana. login triggerinin icinde bu bahsettigim click olmayacagı icin events de click triggerini kullandım ve login triggerinede bu eventi ekledim spheretablesde. benım sorunum senın dedigin degil flagsı yanlıs yazmısım (&statf_invisible) degil(&statf_insubstantial) olcakmıs.
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Adam zaten neden login triggerına koymuyorsunuz kardeşim dememiş ki , neden ayrı bir event'a ihtiyaç duyuluyor demiş , Aslında şu şekilde de olabilir ; loginde +e_staff gibi bir event verip , click te ;hem invis , invul mesajını ; hem * XXX Staff * yazısını orda verdirip , hemde , death ,gethit , vs triggerları ekleyip sadece staffa ait olan farklı bir eventta verebilirsiniz, hem biraz daha düzen getirir, hem farklı bi çalışma olur ( bknz. tag.hue = exile ) gibi..[signature][hline]to the victory...
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Lostbr, 06 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: niye özel bir evente mi ihtiyac duyuluyor cunku sen ne demısın login eventine eklersin login eventi diye birsey mi var. login triggeri var iki trigger birbirinin icinde olmaddıgı icin evente ihtiyac duluyor anlatayım bunu sana. login triggerinin icinde bu bahsettigim click olmayacagı icin events de click triggerini kullandım ve login triggerinede bu eventi ekledim spheretablesde. benım sorunum senın dedigin degil flagsı yanlıs yazmısım (&statf_invisible) degil(&statf_insubstantial) olcakmıs. arkadasım ben burda sana soyle diyim logindeki bir evente demeye calıstım neyse yardim etsen kabahat etmesen kabahat.ayrıca vede ayrica senin scpni coppy past yaptım bu scp bende olgu hali bu al sen kucuk beynınde sucla benı ama bendeki scpe gore [function playerlogin] if (0 > 1) skillclass 1 var.smsgx 0482 smsgx staff kadrosuna hosgeldiniz, . staff_login return 1 endif if !(strmatch('','2.0.3')) src.sysmessage @33 sunucusuna sadece client ile girebilirsiniz. src.sysmessage @33 30 Saniye içinde çıkmanız gerekmektedir. f_disc return 1 endif src.invis 0 src.detail 0 src.findid.i_alt_not.remove src.events +spellfix src.events +itemfix src.events +digerfix bunu event diger fixe ki benım scplerden anlayacagini bilmem su sekilde attım.. ON=@click elseif (&statf_insubstantial) message @96 [invis] message return 1 else message return 1 endif Vede her scpmide yayinlamak istemem imzama bakman yeterli.[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Edit:smile Kafam girsin :lol: [Bu mesaj Unifont tarafından 06 Ocak 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 imzana bakıyorum alemde "herkes scripter olmusda haberimiz yok" demişsin onlara sende dahil oldugunu biliyor musun ? burdaki " herkez " degil " herkes " yazılır anladın ? birde bu scp her yerde var her scp arsivinin icinde var. cok guzel yazmısın pehh. imzandakı otekiler sozlerinin ne alakası var. sen kucuk aklınla yazdıgın sozleri imzana koyma oyle. [Bu mesaj Lostbr tarafından 06 Ocak 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya cocugum scpter olmusun hava atarsın.scp arsivinde olmayan bişey gordunmude onla oynamaya baslarsın illaki adamı kotu sozemi teşvik ediceksin be bre sacma adam madem var scplerinde neden gelmıs burda kucucuk beynınde forumları kırletıyosun?[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben senın gibi kendımı buyutor muyum ben sana scripter olmusum dedim mi oynadıgım scripti sitede benımmı dedim mi ? o na gore akıllı konus 10 yasındaki cocuk akıllarıyla gelip buraya bilmem kac gunluk uyeliginle laf yapma bana. belli oluyor kimin bilinmeyen scp lerle oynayıp siteye yazıp benım dedigi ve forumu kirlettigi anladın mı cocugum ?
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yavasca sinirlerimi geriyosun sana yazmakta istemiyorum ama okuma özürlü arkadasım bende sriptte yazıyor oku benım yazdıgım degil bendeki script ya zırvalama kes artık yardım etmek istedigimize pişman etme.Sus azcık sus.Ve bu sana son cvbim omru hayatında post acarsan cvp yazmayacagımı bil.senin gibi bi herife cvp yazanada yazık be!anlamaz etmez bıdı bıdı..Soz gümüşse Sukut Altındır! Bu arada ben scripterim bunu bil senin bon bon baktıgın siteleriri(html) ben yazarım daha ultima nedir bilmezken ben html ve irc yaziyordum.Azcık Buyusende Kendini bilsen....[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ahah bu sitede kac kisi sciprterim dedi biliyor musun yenı oldugun ne kadar bellı . html mi yazıyomussun iyiki bit html sözcügünü duymusun heryerde onu soyluyorsun belkı benım gezdigim siteler asp,php ? ne diyeceksin html yazıyorum mu diyeceksin. ne kadar dusuncesiz empoze olmaz insansın ya boyle konusmalar yapıyorsun. bide cevap yazmıcam diyorsun. ee ne diyelim dusunebilirsen dusun artık.
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 arkadasim sen daha uo nedir bilmezken ben bunlari yaziyodum her yazdıgın yazıya cvbını veriyorum da kaciyosun bi köşe ye anla senin o zihniyetine laf anlatamıyorum yeterli bu kdr sana boyle senin seviyene indigime inanamıyorum.Bu sitede Kac kişimi ben scripterim dedi.O zaman bu sitede kac kişinin ozel mesajına yardım icin msj geldı kac kısıye yardım ettım oku bak yazıları.Abicim senin buyumeye ihtiyacın var.yas olarak soylemıyorum beyin onemlı olan.Burda Scripter terimini kesinliklede sadece ultima anlamına getiren senin gibi beyinden zarara ugramıs arkadaslarıda kınıyorum.irc-html calisirdim diyorum sen daha ultima nedir bilmezken adam bana html yi iyiki bi yerden duymussun diyo.Abicim php den sen 0 dan site yaratamassın.bu kdr bi zihniyetle asla.php nuke indir ftp ye at ben yaptım de sen oke?.ayrica bir scp hazir yazilmis varken ben neden yaziyim yani.Al bak senin thread aldı uctui.O kucuk beynınle yazdıgın bir yaziyi bile cvplamıyorum nedenimi; 1.algılaman zayif 2.Soyledigin HEr Lafa kulpu takiyorum ama sen ugrasıp baska bi lafa atlıyosun kulp takmaktan ben bıktım artık sende takılmaktan bık..[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bak anlama özürlü arkadasım aklına biraz konuyu empoze etme özelligi kazandır. yoksa zeka seviyen mi dusuk ben sana php den 0 dan site yaparım dedım mı demedım he o zaman ne diyorsun 0 dan site yapamazsın , anlama ozurlu cocuk sen diyorsun phpnuke indir ben yaptım de sen yaptıgını bana ne yaparsın diyorsun herkez sen mı suanakadar ihcbirseyde dememisimdir. kucuk beyninle ne soyluyecegini bulamıyorsunda anlamsız seyler soyluyorsun cekirdek beyinli cocuk.
Öne çıkan mesajlar