Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 150.000 dolara mobil oyun yapılmaz demeyin. Deneyimsiz eleman alıp basit projeler yapabilirsin. Önemli olan üniversiteden yeni mezun ama başarılı körpe gençleri kandırmak. Bu oyunla köşeyi dönünce maaşınızı 10 kat arttıracağım, hisse vereceğim vs. demek. Aslolan çalışanını ne kadar sömürebileceğin ve yarattığın ürüne ne kadar talep olacağı. Kapital düşük olduğu için elbette hızlı bir şekilde kar yapabilmem lazım, proje olabildiğince ufak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 işçi düşmanı! gençlerin emek gücünü sömürerek kâr etme hayali kuruyor. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 GONDARCENGIZ said: benim aklımda bi fikir var, yeni nesil klozetet işi; sıçarken klozete oturduğunuzda tam önünüze yere bi ekran sıçtığının ağırlığı ve işediğinin ağırlığını göstericek,ayriyetten internete girip takılıp bi yandan müzikte dinliyebilceksin falan,bunu yap asdasd Facebook login ve share da koyarsan dadindan yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Böyle bişey bende düşünüyorum ankara ve izmir taraflarında ama olay 150 k ile bitmiyor maalesef hava paraı denilen lanet bütün bütçeyi allak bullak ediyor.. valla sadece istanbulda olan yeni bi tavukçu var kfc gibin ismi biraz (hatta fazlaca) abuk olsada (hotbut diye isim mi olur döt!) iyi bir tat yakaladılar kendisi arkadaşım franchaise de yardımcı olurlar.. her türlü fikre açığım lan bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 eldar said: kıbrıs'a git 5 bin liraya krallar gibi tatil yap 145 bini de rulet de kırmızıya koy. Ya da siyaha sen bilirsin :D. kıbrıs'da limit varsa karadağ'a falan git.hepsini 36'ya koy sonra bana dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hosta aç. daha batanını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar