paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Uzun süredir ev taşımadığım için bu konuda cahilim, en son başka bir şehirden başka bir şehire taşındığımda 800 tl gibi bir fiyat tutmuştu evden eve nakliyat ancak şimdi ben aynı semtte (tabii varsa) bir depoya ev eşyalarını bir kaç aylığına bırakmak istiyorum. Hem nakliye açısından hem depo kiraları açısından ne kadara patlar bu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 forumda kacak sigara depolayan ark vardi ona bi danış istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben beylikdüzü'nde mallar için depo tuttum. 15m3 depoya ayda 200TL veriyorum. 2*2,5*3 metre gibi bir şeydi yanılmıyorsam. Benimkisi en büyük üçüncü olandı. En düşük 150TL falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 İyiymiş o zaman iki üç aylık kiralıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar