Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 iyide kızları niye soydular onu anlamadım[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: rockncoke, 05 Ocak 2005 15:56 tarihinde demiş ki: adamlara bak ya cidden çok akıllı bunlar oturdukları yerden -para kazanıyolar -sex yapıyolar -lider lord ağa kral vs geçiniyolar [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bolum degıstırıp Uzay Bılımcısı olucam[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: armra, 05 Ocak 2005 18:23 tarihinde demiş ki: o bakımdan uzaylı tarikatıyla dalga geçmeden önce kendimizi düzeltelim. komik bişe yok bunda! aynadan yansıyan hayalinize gülüyorsunuz. o uzaylıya inanıyor sen meleğe, cine v.s. ya nasıl komik birşey yok , adamlar ÖZEL MAKİNELERLE bir parçayı alıp insanı tamamen yeniden yapıyorlar tüm hafıza yerinde ama bize para verin uzaylılar sizi dünyaya geri getirsin diyorlar işte beyinde bir dügme gibi birşey (mecazi) onu acıcaz 3000 sene yaşıyacaksınız diyorlar şimdi komik degilmi bunlar ?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben budist olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ahah bi adam vardi bide Türkiye sorumlusu bir bilim adamıymış.Adam papazlık ve ingilterede imamlık yapmış. ha ayrıca adam 26 sene Taocuymuş.Şu an ise uzaylılara tapıyor. o_O[signature][hline]Hırrrrr [Bu mesaj raider tarafından 05 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Eh ıste adam akıllıymıs ondan heralde :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: magecy, 05 Ocak 2005 18:56 tarihinde demiş ki: adamlar ÖZEL MAKİNELERLE bir parçayı alıp insanı tamamen yeniden yapıyorlar tüm hafıza yerinde ama bize para verin uzaylılar sizi dünyaya geri getirsin diyorlar işte beyinde bir dügme gibi birşey (mecazi) onu acıcaz 3000 sene yaşıyacaksınız diyorlar şimdi komik degilmi bunlar ? ben bir din biliyorum- parça almadan seni başka bir alemde yeniden yapıyorlar. ben bir din biliyorum- sonsuz hayat vaad ediyor. ben bir din biliyorum- bunlara herkes inanıyor kimseye komik gelmiyor. ben bir din biliyorum- başka bir alemde karı vaad ediyor. ben bir din biliyorum- ........................................... [Bu mesaj armra tarafından 05 Ocak 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tek kelime ile, millet yemis kafayi. rahati bulan sapitiyor. sonumuz hayir olsun insallah.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: raider, 05 Ocak 2005 19:08 tarihinde demiş ki: ahah bi adam vardi bide Türkiye sorumlusu bir bilim adamıymış.Adam papazlık ve ingilterede imamlık yapmış. ha ayrıca adam 26 sene Taocuymuş.Şu an ise uzaylılara tapıyor. o_O Ayran gönüllü :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: armra, 05 Ocak 2005 19:14 tarihinde demiş ki: ben bir din biliyorum- parça almadan seni başka bir alemde yeniden yapıyorlar. ben bir din biliyorum- sonsuz hayat vaad ediyor. ben bir din biliyorum- bunlara herkes inanıyor kimseye komik gelmiyor. ben bir din biliyorum- başka bir alemde karı vaad ediyor. ben bir din biliyorum- ........................................... o dinin peygamberi bana para verin size sonsuz hayat vereyim demiyor ama ... o dinde kimseye karı vaad etmiyorlar onların cinsiyeti yoktur.. o dinin kuralları kimseyi yozlaştırmıyor ve günah dediği herşey insana zarar veriyor bunlarıda biliyorsundur[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bi sn bi sn biz bi tane üstünde çalışıyoruz zaten ne gerek var öle başka uzaylı dinine felam :p *!arkaya seslenir* getir abi faiths & patheons kitabını, hem bizde seçeneklerde çok; Lolth var Tempus var, Talos var, varoğlu var, gerekirse bi sürü cehennem de var; nine hells di abbys di. bi sürü prestige class falan da var, süfer şeyler :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 müslümanlık son din deniyor , adamlar hala cahilleri kandırıyor off Yurdum Türkiyesi bee[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 last survivor, belki müslümanlıktan eski bir dinse :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ılla baska bır dıne gecıceksem jedızm (jedi dini) ne gecerım ohh kral valla yanıma bırde padawan alırım 90-60-90 sonra let the force flow through you eheuehue[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben de protoss dini kurayım o zaman...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bonecrusher olsa derdi ki : "zergler kemirsin seni" :D[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) [Bu mesaj nedanko tarafından 06 Ocak 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 valla bu tarikat olayında son noktayı seneler önce uğur dündarın arena programında koymuşlardı.muzcu hoca ve tarikatı diye ehuehu, efsane birşeydi.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 tahmin ettiğim muzcu hocamı? hani bu bol öpüşme sahneli :D[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya boyle mallar oldukca turkiye bu kro tipli uzalıdan farkı olmayan deli adamlar paraları cebe atacak[signature][hline]________________________ »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hehe raelyanlarla ilgili geniş bilgi için burdan[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 vergi verdikleri sürece istediklerine tapabilirler :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Gazanfer, 05 Ocak 2005 07:24 tarihinde demiş ki: said: maaşlarının 100 de 7 sini yane yılda 450 mlyonu werıolarmış uye olanalr pardon 450 ytl:) Nasıl bir insan oglu bu rzilliğe uye olabılırkı ya aman ya... zekat da rezillik senin dediğine göre. said: Kafadan bir parça alıyorlarmış sonra onu ÖZEL bir makine koyup seni 17-18 yşında tekrar yapıyorlarmış ve bütün hafıza yerinde olarak hehe koptum bunu söyleyince sırat köprüsü desem? ya da hmm melek ahiret tanrı vs vs desem daha mı mantıklı olacak bundan? inançlarda mantık yoktur, sorgusuz sualsiz kabullenmek vardır. sanki dinlerin/inanç sistemlerinin arasında mantıklı bi tanesi varmış gibi ahaha ölecem gülmekten oy oy oy triplerine girmeyin bari. sen zekatı imkanın varsa ve verebileceğin kadarıyla verirsin. burda bariz dolandırıcılık var. ayrıca İslam gayet de mantıklı bir din. Bu saçma şeylerden çok daha mantıklı. said: fedaykin, 05 Ocak 2005 17:02 tarihinde demiş ki: en mantıklı din senin inandığındır, kalan hepsi üç kağıtçıdır dolandırıcıdır, keferedir vs. vs. O dinlere inananlarda kandırılmış kişilerdir, üçkağıtçılardır, salaklardır, moronlardır vs. vs. böyle diosun ama biz asıl din bizim dinimiz diğerleri üçkağıtçı dolandırıcı demiyoruz. Eğer öyle dicek olsaydık Hristiyanlık dolandırıcılık,Musevilik dolandırıcılık,Budizm dolandırıcılık vs. diye topic açar dururduk ve onlara da saçmalık derdik.Niye demiyoruz? Çünkü saygı duyuyoruz. Ama bu uzaylı saçmalıkları tamamen başka bi olay bariz bi şekilde dolandırıcılık.hiçbişeye dayanmayan saçmalıklar [edit: konuyu dağıttıysam veya başka yönlere çektiysem özür dilerim,söylemesem içimde kalırdı.Modlar uygunsuz görürlerse silerler zaten][signature][hline]^Dallas Mavericks^ [Bu mesaj shapshal tarafından 07 Ocak 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 para tuzagı olduğunu anlamayan salaktır demeden önce bi düşünün bakalım acaba o türk genöleri neden gidiyo oraya? yılda 450 milyona acımayacak ve abaza türk gençleri o kadar çokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 herhangi bi dine inanmaktan daha mantıksız değil gibi.. raelistten raeliste müslümandan müslümana fark var.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar