Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaylı Tarikatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!Ampul Yanar!*
Yeni bir din var hemde en ucuzu. 5$ sadece ve ömür boyu üyelik.. Ayrıca sevaplarınız çocuklarınıza aktarılabiliyor. Transfer ücreti 2$. Kaçırmayın hemen dinimize girin.
*!Hasan Mezarcı Mod=Off*
(bkz: domain name olayı ile dini birbirine entegre etmek)[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Mesaj tarihi:
said:
Gazanfer, 05 Ocak 2005 07:24 tarihinde demiş ki:
said:

maaşlarının 100 de 7 sini yane yılda 450 mlyonu werıolarmış uye olanalr pardon 450 ytl:)
Nasıl bir insan oglu bu rzilliğe uye olabılırkı ya aman ya...

zekat da rezillik senin dediğine göre.

said:

Kafadan bir parça alıyorlarmış sonra onu ÖZEL bir makine koyup seni 17-18 yşında tekrar yapıyorlarmış ve bütün hafıza yerinde olarak hehe koptum bunu söyleyince

sırat köprüsü desem? ya da hmm melek ahiret tanrı vs vs desem daha mı mantıklı olacak bundan?

inançlarda mantık yoktur, sorgusuz sualsiz kabullenmek vardır. sanki dinlerin/inanç sistemlerinin arasında mantıklı bi tanesi varmış gibi ahaha ölecem gülmekten oy oy oy triplerine girmeyin bari.

Bak ya sen bu uydurulmuş dinle müslümanlıgı bir kefeye koyuyasan sana diyecek söz yok zaten..
Zekat tamamen gönülden koptugu kadar ve fakırlere verilir.Ayrıca bu bahsettigimiz sözde dinde (uzaylı mıdır nedir)paralar direk sözde peygambere gitmektedir.
Ayrıca yaptıkları ahinide izlediysen ne kadar saçma sapan ve Müslümanlıkla kıyaslanamıyıcak kadar gereksiz birşey oldugunu gorursun...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
adamlara bak ya cidden çok akıllı bunlar

oturdukları yerden
-para kazanıyolar
-sex yapıyolar
-lider lord ağa kral vs geçiniyolar[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
said:
insight, 05 Ocak 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
said:
fedaykin, 05 Ocak 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
bunlar ne veriyor.

Sen din'e üye olurken 15 $ veriyosun..Tr'de ucuzmuş ABD'de 150.000$ dan başlıyomuş dün adam öyle söylüyodu..
:lol: :lol: :lol:

bu harbiden doğruysa ben bu adamlara zibidi der geçerim, bu kişilerede inananlara malesef acırım. Yani gün gibi ortadayı geçtim adamlar sahtekar olduklarını gözünüze sokuyor, kanırtıyor ne diyeyim. Allah herkese akıl fikir olsun ama adamlara piyon ve cüzdan olmak isteyen varsa buyursun yani.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Gazanfer, 05 Ocak 2005 07:24 tarihinde demiş ki:
said:

maaşlarının 100 de 7 sini yane yılda 450 mlyonu werıolarmış uye olanalr pardon 450 ytl:)
Nasıl bir insan oglu bu rzilliğe uye olabılırkı ya aman ya...

zekat da rezillik senin dediğine göre.

said:

Kafadan bir parça alıyorlarmış sonra onu ÖZEL bir makine koyup seni 17-18 yşında tekrar yapıyorlarmış ve bütün hafıza yerinde olarak hehe koptum bunu söyleyince

sırat köprüsü desem? ya da hmm melek ahiret tanrı vs vs desem daha mı mantıklı olacak bundan?

inançlarda mantık yoktur, sorgusuz sualsiz kabullenmek vardır. sanki dinlerin/inanç sistemlerinin arasında mantıklı bi tanesi varmış gibi ahaha ölecem gülmekten oy oy oy triplerine girmeyin bari.

nasıl mantık yoktur ya!
Bu adamlar gelmiş bütün peygamberleri uzaylılar gönderdi diyor Hz. Muhammedide onlar göndermiş madem öyle neden kitapta son peygamberdir yazıyor.
Bu heriflerin sölediklerine inanmak için ya ciddi salak olmak lazım ya da bir çıkar ilişkisi için oraya gitmek olabilir bunun resmen bir para tuzağı oldugunu 6-7 yaşındaki çocuk anlar ...
Bence islam oldukca mantıklı bir din...[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
abi bu topikide çevirmeyinde din tartışmasına[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
en mantıklı din senin inandığındır, kalan hepsi üç kağıtçıdır dolandırıcıdır, keferedir vs. vs. O dinlere inananlarda kandırılmış kişilerdir, üçkağıtçılardır, salaklardır, moronlardır vs. vs.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
şunu savunuyorki çağımızda din bile kötü emellere alet olup çarğıtılıyor o yüzden neyin ne olduğunu iyi ölçüp biçmeli, yapamıyorsak ondan uzak durmalı. Sanırım bu...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Yani semavi olmayan bütün dinler üçkağıtçılık?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
patlamasa göbek taşım düşerdi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 05 Ocak 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
en mantıklı din senin inandığındır, kalan hepsi üç kağıtçıdır dolandırıcıdır, keferedir vs. vs. O dinlere inananlarda kandırılmış kişilerdir, üçkağıtçılardır, salaklardır, moronlardır vs. vs.

+150123103130

İnsanlar Binlerce yıldır çeşitli dinlere inanmışlar. Ve hep inandıkları din onlara en mantıklı en doğru gelmiş. Şu anda inandığınız dinde Size göre mantıklı belki bundan 1000 yıl sonrakine göre mantıksız, İlkel, Dümen.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
Dünyada nekadar insan varsa okadar din vardır.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 05 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Yani semavi olmayan bütün dinler üçkağıtçılık?

Bu adamların üçkağıtçı olduğunu kafası olan anlar. Kafası olmayanları da gördük zaten televizyonda. Deşifre bi güzel gösterdi bunlar üçkağıtçı diye. Ama sen bunları savunuyorsun şimdi;ben senin amacını anlayamadım. Gıcıklığına yapıyorsun heralde tartışma yaratmak için aksi takdirde zekandan şüphe ederim.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
ben programı izlemedim, adamları da savunmuyorum ama tek mantıklı din bizimki, kalanı toptur diyenlere karşı çıkıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
O gurubun başı benim bütün parayı ben yi
yorum . Artık kimseden saklayamam bunu . Bunca zaman kaldırdığım parayı kimse kaldırmamıştır . Yaptıklarımdan Dolayı utanmıyorum haklıyım , kazanacağım ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 05 Ocak 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
Mormonlarda maaşlarının %10unu kiliselerine bağışlar yani benzerlik ilginç. Bu sayede Mormon kilisesi cidden en zengin kiliselerden biridir.

Abso adamların 4 tane kadınla evlenmelerine izin veeriliyo. Bırak da o kadar "vergi" versinler :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
ya yine din konusu dağıtmayın ortalığı konuya ben döndüreyim olayı barim neyse su zuzaylı tarikatından tv de konususan biri yeni üye olan bir eleman önce parasını verip katıldıktan sonra ayinde ellerini islatıp sonra anlına koyacakmıs ve adamın dnaları telepatimi ney öyle bir yolla zuzaylıların computerlerine(adamın tabiri böyle) gidecekmiş. Üstüne üstlük bu tarikatın üyelerinin dnaları özel bir computerde saklanacakmıs onlar ayrıcalıklı olacakmıs. Valla dun aksam tam ders çalısmaktan gına geldiği bir anda iyi oldu bu program gülmekten koptum acıkcası. Sex meks olayı da zaten kopardı beni :) Elemanlara sormak lazim şu uzaylılarla grup fln yapıyorlarmı nasıl oluyor bu iş :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Nasi soyuyorlar kızları soyun desen soyunmazlar uzay dedin tarikat dedinmi don gömlek kalıyorlar valla bende manyak güldüm[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra
member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mormon olmak için önce zengin olmak lazım yani dört karıya nasıl bakacan zaten %10 da kilise kesio vallahi bize göre değil milli geliri yüksek milletlerin dini de başka oluyormuş anlaşılan.
bir ara özal'ın kardeşi dinci bir amca (korkut özal) gitmiş görmüş bunları tv 'de bir programda diyordu ki!
- ya bizdeki zekatı felan adamlar hristiyanlığa adapte etmişler biz kıymetini bilmiyoruz !
sonra cami yaptırdı bir kaç tane. iide para topladıydı.
ama kralını demirel'in yiğeni yaptı ege bank'la.

tüm dinler saçma geliyor bana evet hatta tanrı felanda saçma!
"elma yedi kovuldu" olur. sizi "leylekler getirdi" gibi bişi.
ama öyle bilinemezci felan da değilim.
sadece bu uzaylı dinleri beni şaşırtmıyor bu aralar (son 50 yıl)'ın en güzel fenomenleri bunlar.
vaktiyle unity vardı adam resmen inanıyordu uzaylılara!
mesela o inanabilir böyle bir dine sonuçta algıda deformasyon olayı.
metafizik sadece insanın düşünme neden-sonuç kurma gibi yetilerini bozar. ancak çok iyi bir uyuşturucudur sizi düşünmekten alıkoyar. bazı merakları felan törpüler. herşeyin bir cevabının olduğu aptal bir dünya yaratır.
babilin asma bahçelerinden beridir de ütopik "bir sonraki dünya" hayali yaratarak iyice kolay güdülen, kafasına vur ekmeğini al kitleler yaratmıştır.
hatta bugün türkiye'de "cumhuriyeti, toplumun iktidar erkini istediğine verebilme hakkının olduğu bir rejimi" yıkıp "al abi iktidar senin, kanun senin, hepsi senin olsun" - "bana süt akan derelerden bahset ki açlığımı unutayım" diyecek milyonlar vardır.
başka bir açıdan da "bana uzaylı yalanını anlat bu profesörlük bu alimlik bu mevkilerin hepsi senin olsun" diyebilecek kadar uzaylı takıntısı olan, mevcut bilimselliğe saldıran insanlar da vardır.
bunların hepsi aynı yanlışın farklı yüzleridir "metafizik ya da benim tercih ettiğim ismi ile hurafe".
o bakımdan uzaylı tarikatıyla dalga geçmeden önce kendimizi düzeltelim.
komik bişe yok bunda!
aynadan yansıyan hayalinize gülüyorsunuz.
o uzaylıya inanıyor sen meleğe, cine v.s.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...