sharky Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Selam, Bir çekilişten kazandığım GoPro Hero3+ Silver Edition kameramı satmak istiyorum. Hiç kullanılmadı, sadece bu ne olaki diye açtım ve 10 saniye falan denedim, sonra da bu iş bana olmaz diyerek kapattım :) Bir ton aparatı var oraya buraya takmalık. İçinde SanDisk Extreme PLUS 32G MicroSD si de var. Gittigidiyor 'da satacağım fakat acayip bir komisyon kesiyorlar, dolayısı ile önce bir hafta kadar buradan bir ilgilenen varsa duyurmak istedim. Hem gidecekse bir pati ye gitsin kamera. İlgilenenler için fiyatı : 950.00 TL Resmi : https://www.dropbox.com/s/naswhwsfd4dtncm/2014-06-30%2017.33.26.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Alsanıza olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 1. sanalpazar.com dan deneyebilirsin. Orası %5 kesiyor. G.gidiyor %10 kesiyor. 2. bunu board yapanlar kullanmıyor mu genelde? şimdi yaz mevsimi, kışı bekle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Yaşlanınca alzaymır mı başlıyo? http://forum.paticik.com/list.php?27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 beşyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 UP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Selam, Ben Black Edition olanı zar zor 1.050TL'e sattıydım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Selam, Sağol. 349€ gopro.com 'da. http://gopro.com/cameras Black Edition 449€ imiş. Bakalım ne kadar satabileceğiz. Nerde sattin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Selam, Başka bir forumda sattım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi 800e fln anca satarsın ya baltalamak gibi olmasında.ama umarım satarsın istediğin fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Skiciyiz'de sat, orda kaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 paramecium said: Selam, Ben Black Edition olanı zar zor 1.050TL'e sattıydım : Saygılar. Ben bunu niye görmedim ya =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 500tl hemen şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 950.00 TL yi veren alır, sıfır alet. Paraya ihtiyacım yok, beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Rotweiler said: Skiciyiz'de sat, orda kaparlar. nasıl abi biraz açar mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 PoV cekerken rahat oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bunun geleceğini biliyodum da; öyle bi site var cidden. TR'deki kayakçı snowboardcıların forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 emin misin abi türk adult forumu olabilir? sen bi girip bana söylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 forumun banneri EN SKİCİ FORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar