Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Namessar said: sokakta buyudu. dogal olarak kendini savunma refleksi var. insana alisik, ama tirnagi sokabilir kafasi atti mi. eve girip cikmaya alisik ama evde buyumedi. agresif degil, ama baya huysuz biraz. ortalama sokak kedisi iste. Hmm sağol, seninkinin fotolara bakarım artık şimdilik. Allah mesut etsin sizi valla:) ben de bu 3 renkli yavrulardan bakacam dişi olurmuş 3 renkler hep. Umarım ilerde düşürürüm iyi huylu bi yavru, sorumluluğu da korkutmuyor değil bu arada çocuğu gibi çünkü insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 df said: benimkiler proplan olmayınca yemiyo bile o derece. hills mi, royal canine mi, pro-plan mi? ocak ayına kadar hills tercih ediyordum. proplan verdi en son veteriner. ama bir fark gormedim kedinin istahında vs sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bana da hep proplan önerdiler veterinerde o yüzden küçükken ona alıştırdım. markasını hatırlamıyorum ama 1-2 kere değişik aldık 2 gün aç gezdi yine yemedi. onu kapıdaki kedilere verip proplan aldık yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Proplan kullanıp da şikayetçi olan görmedim ben daha. Ama hills, royal canin falan da üst sınıf mamalar hep. Kedi artık hangisi severse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 eğer biberonluk bebelerse hala şu; süt,su bir tatlı kaşığı vitamin(sıvı) bir tatlı kaşığı zeytinyağı tatlı kaşığı şeker ve bir yumurta sarısını karıştırıp solisyon yayıp biberonla verebilirsin. sıcak yer arayacaklardır, ya boynunda yatabilirler ayda sıcak su torbası yapıp üzerini havluyla kapatırsın yanınada saat koyarsan tık tık atan orada uyur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Mama için ACANA balıklı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://i.imgur.com/0DKEkse.jpg http://i.imgur.com/L3FvMoI.jpg http://i.imgur.com/483dVoR.jpg http://i.imgur.com/RjwB8oG.jpg en son fotoğraftan sonra aşağı düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: Namessar said: sokakta buyudu. dogal olarak kendini savunma refleksi var. insana alisik, ama tirnagi sokabilir kafasi atti mi. eve girip cikmaya alisik ama evde buyumedi. agresif degil, ama baya huysuz biraz. ortalama sokak kedisi iste. Hmm sağol, seninkinin fotolara bakarım artık şimdilik. Allah mesut etsin sizi valla:) ben de bu 3 renkli yavrulardan bakacam dişi olurmuş 3 renkler hep. Umarım ilerde düşürürüm iyi huylu bi yavru, sorumluluğu da korkutmuyor değil bu arada çocuğu gibi çünkü insanın. bir tane insan delisi var elimde. tahminen 8 aylik falan. sokak kedisi, ancak birileri bir sure evde bakmis gibi duruyor. ofisin icine girip cikmak istemiyor. kac kere alarmi caldirdi. disi.ayagimizin dibinden ayrilmiyor. tirmik, tislama vs yok. ayrica tipik evde tek basina buyumus kediler gibi, diger kedilere yabancilik duyuyor ve uzak tutuyor. tahminimce birisi sokaga atmis. ilgilenirsen koyayim fotografini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Namessar said: "Tatar Ramazan" said: Namessar said: sokakta buyudu. dogal olarak kendini savunma refleksi var. insana alisik, ama tirnagi sokabilir kafasi atti mi. eve girip cikmaya alisik ama evde buyumedi. agresif degil, ama baya huysuz biraz. ortalama sokak kedisi iste. Hmm sağol, seninkinin fotolara bakarım artık şimdilik. Allah mesut etsin sizi valla:) ben de bu 3 renkli yavrulardan bakacam dişi olurmuş 3 renkler hep. Umarım ilerde düşürürüm iyi huylu bi yavru, sorumluluğu da korkutmuyor değil bu arada çocuğu gibi çünkü insanın. bir tane insan delisi var elimde. tahminen 8 aylik falan. sokak kedisi, ancak birileri bir sure evde bakmis gibi duruyor. ofisin icine girip cikmak istemiyor. kac kere alarmi caldirdi. disi.ayagimizin dibinden ayrilmiyor. tirmik, tislama vs yok. ayrica tipik evde tek basina buyumus kediler gibi, diger kedilere yabancilik duyuyor ve uzak tutuyor. tahminimce birisi sokaga atmis. ilgilenirsen koyayim fotografini. Ya canım çok çekiyor ama sorumluluğu gözümü korkutuyor, çocuğun gibi sonuçta, yani ikilemde kalıyorum hocam. Ama fotosu varsa ve zor olmaycaksa koy sen bi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar