whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya beyler benım bır kız meselesı vardı :) bilen biliyor simdi bir gelişme oldu ben aradım telı nı almıstım bı kankam sayesınde kızı cepten aradım tabı bi 10snlik dialog oldu onu bi yazim : alo alo kiminle gorusuyorum ben alev ya alev naber iyiyimde ben tanıyamadım dedı bende eet ben denız dedım oda naber flm dedı iyiyim flm olduk işte dedim yha birsey sorcam ev telin yokmu suanda vereem dedı bende oldu iyi akşamlar sonra konusuruz dedım napcam beyler ımdaaaaaaaak ne dıyecem yarın okulda :??R15132*5899rjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eueh olan olmuş direk gidip yazılacan artıkı ehe :) -ee merhaba ben sadece arkadaş olmak için şey etmiştim... -ne lafı geveleyip bıdı bıdı yapıyorsun maybaş, ne o dumur oldun galiba sen gel benden ev telefonumuiste ertesi gün arkadaş olalımmı olmadı bi de akşam kahve içmeye çağır bari hahayt fahrenayt ben sana telefonumu veriridim ama böyle arkadaş ayağına yatmaz seni hiç açmamış sanba pembe gömlek giydirielimö istersen ergün penbe ile çok yaşırsıunız biribirinize şey edecekmiş sen şey edene kadar atı alan üsküdarı şey eder be hem sen vıdı vıdı da vıdı vıdı[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 *! Oturan Boğa dağın ardından yükselen dumanları görür * O.B. : "İmdak?!" İmdak ne demek yaa? *! Kankası zıçan eşşek anlamamış bi suratla * Z.E. : Ben bilmemek reis![hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 05 June 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 05 June 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Abi git kendini kuyuya at ya da okulun demirlerinden falan sarkıt.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 waş ya dalga gecıor tipler! lan yardım edecenıze hayatımın en zor anınd abir kızla cıkarken baskasını sevıorum o yuzden heycanlıyım !!^590350348lkfdlşkjjhjdhfdfhggh ya napcam yarın okula gıtmesemmı en ıı arkımın telını kaybettım bunu paylasacak birsiini arıyorum!?%E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 oha ilk aramada ev telefonunu mu istedin?!?! yuh beah! kızın veremem demesi normal zaten. artık bişey kalmadı yapacak kız hafif de olsa çaktı olayı. bi kaç gün hiç bişey yokmuş gibi normal takıl sonra patlat bombayı. tabi bomba etkisi ölmene neden olabilir.:)[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 naihaieh olm sadece cepten aradım borumu tel deli girer ? ne farkı var ev - cep? sadece birsey sorcaktık nolmus yanlıs bırseymı yaptım BIRISI CEVAP VERSIN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 levie max in taktigini uygula. Garantisi yok. Elinde de patlayabilir ama öyle bir durumda gelip hesap sorma.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 valla dedıgın de haklısın yarın bırsey olmamıs gııb yaparımda asıl zor olan yarın o kapıdan gırerken kızın bana bakması ve benım dumur gıbı hala yürümem tek sorun ne yapacagım? gidip konuşsam olmaz ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kaç yaşındasın öörenebilirr miyimmm?? :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 kız sana bakacak arkadaşları yanında olcak senle dalga geçicekler gidicekler sonra senden kaçmaya başlayacak.. coldwind the oracle.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 şimdi gerçeğe dönecek olursak evet gerçek anlamda sçtın sıçmakla kjalmayıp birgüzel de sıvadın... ne mi yapacaksın basit... yarın cuma değilmi güzel... cuma günü nedir? hafta sonndan bir gün önceki zaman aralığına verdiğimiz isim ee bu durumda kızıbir yerlerde birşey içmeye davet et seninle biraz konuşmak istiyorum de otur teker teker bnelşer hissettiğini anlat olmadı bana özelden mesaj çak sana bi metin hazırrlayayım ona yakın şeyler söyle kıza sakın ezber yapma sonra olay dump and dumper daki jim carreyin kıza çıkma teklifi etme olayına döner (Bkz: liseli bir kızla sevişmek istiyorum)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Slip baba ya valla cok ciddiyim. ıof kafam allak bullak ya kızda soyle not ekledi bak ben telini istedim : verdi 1518xxx diye cepini altinada alevden denize sevgiler yazdı yoksa aramazdım zaten aramızda bırseyler vardı yanı bir kıvılcım cıksa olcak hersey de o kıvılcım ıcın demir lazım bendede o demır yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: -coLdwind-, 05 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki: kız sana bakacak arkadaşları yanında olcak senle dalga geçicekler gidicekler sonra senden kaçmaya başlayacak.. coldwind the oracle.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere dalga gecmıyeceegınden emınım ama gecerse cok bozulurum :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: BabacumMostors, 05 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki: şimdi gerçeğe dönecek olursak evet gerçek anlamda sçtın sıçmakla kjalmayıp birgüzel de sıvadın... ne mi yapacaksın basit... yarın cuma değilmi güzel... cuma günü nedir? hafta sonndan bir gün önceki zaman aralığına verdiğimiz isim ee bu durumda kızıbir yerlerde birşey içmeye davet et seninle biraz konuşmak istiyorum de otur teker teker bnelşer hissettiğini anlat olmadı bana özelden mesaj çak sana bi metin hazırrlayayım ona yakın şeyler söyle kıza sakın ezber yapma sonra olay dump and dumper daki jim carreyin kıza çıkma teklifi etme olayına döner (Bkz: liseli bir kızla sevişmek istiyorum)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 ısrarla taktiği vermeye devamediyorum[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yani yanına gelip geçmeyecek, uzaktan görcek seni dönecek arkadaşlarına puhaha falan gülecekler gidicekler direk sen morale failure: running olacaksın, şimdiden hazırlan diyim[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Çakmak taşı kullan. Bence yarın sana böyle bakış atarsa sende bak sırıt. Ondan sonra bir yere çağır ve olayı Babacum'a devret :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: slayerrr, 05 June 2003 21:52 tarihinde demiş ki: Slip baba ya valla cok ciddiyim. ıof kafam allak bullak ya kızda soyle not ekledi bak ben telini istedim : verdi 1518xxx diye cepini altinada alevden denize sevgiler yazdı yoksa aramazdım zaten aramızda bırseyler vardı yanı bir kıvılcım cıksa olcak hersey de o kıvılcım ıcın demir lazım bendede o demır yok :) hmm insanın kendini gazlaması için iyi bi yöntem aslında.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 olm lan sende ne tırsak adamsın be ben olsam şimdi kızla yane anlarsın tırsma cesur ol bak[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 babacum sence senin o teklifini kabul eder mi :) ben direk moral boziim, daha iyisi olursa sevinirsin euhe :-p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eh herhalde puahah olmaz benm tek gıremm ulen o kapıdan kızda oyle bır tıp degıl asıl dalga gecmesı gerekn benım kızın babsaının arabası serce de alırmıom neden cunku kız güzel sdfk neyse sallayın burasını burak dıye ark var o kızın kankası gıbı ona bırsey ler desem acaba da cocugun tepkısı nolur?!4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sonunda ölm yok yane ne kaybedeceksin sonuçta (kusura bakma) götü boklu bi kız eh o zaman hade gaza gel[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben gittim üsttedediğim şeyi yaptım iyi de oldu söylediğim tek şey kızıdumur etti zaten ciddi surat ifsadesi bir anda kıpkırmızı sevindirik olmuş dumur kız yüzüne döndmüştü[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bu konularda babacumun üstüne yoktur ne de olsa kızlar ona çıkma teklif ediyor. (heheyt beah.)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Gerçekten seviyosan, onun da sana ilgi duyduğunun farkındaysan, kendin ol, bizden yardım isteme... başarısız olursan başarısız olmazsın aslında :-) sadece dooru kız olmadığını anlarsın tek gereken, kendine güven, kendini ufak bi sıçan gibi görme en az karşındaki kadar etkileyici olduğunu düşün eğer onun da sana ilgi duyduğunu hissediyorsan... (ama bunu abartma tabi :-P )[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar