Marty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 rusca ogren tur rehberi ol, okulu da arada bitirirsen tarihci tur rehberi olursun daha sekil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kürtler kontenjanda yer kaplıyor bizim yerimizi işgal ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Helal. Yas olayini takma. Is hayatinda benden yaslilarin arasinda sıkinti basiyor. Kendi yasitlarin,olmuyorsa da genclerle daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Rerore said: ya şu başvuru tarihlerini söyleyin bende bilg. müh. kasayım diyorum 2015 de benim yılım yazdım ama dersaneler kalkıyordu ne yapcaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Bu arada tarih bolumu guneydeyse yasadin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bogazici'nin fen edebiyat binasi turkiye'nin en guzel ve havali binasi olabilir. (guney haliyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Black-ice said: ne güzel başarılısınız lan. ben üç kere öss'ye girdim, sonuncuda da özeli kazanabildim anca ucundan. fen matematik diyince kendi kendimi iğfal edesim geliyor. aaa aynı ben özelikle fen matematik kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar