DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 2. Sezon ilk bolumu bitirdigimde televizyonu ne hizla kapattim bilmiyorum. Bandwidthe yazik. Daha da izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 2. sezon iyi ya. Aksiyon filan izletiyor kendini işte. Ha kış dizisi olsa suratına bile bakmam da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 o yüzden ağustosta çıkarıyolar zaten. insanın kendini bilmesi iyi bişey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 iowalardan birini falan kaçırsınlar artık pıt pıt destroyerdan sıkıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 müzeden alırlar iowaları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Valla yoklukta gayet güzel gidiyor. İsrailli kıza ısnamamıştım gittiği iyi oldu. Yerine gelen hacker kızcağızın da ömrü uzun olmaz bir iki dizi hackler haberleşmeyi sonra nanay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 yav böyle sezon sonumu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Sic semper tyrannis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Kız öldü sezon bitti yani gelecek sezona tamamen başka bir konu ile girecekler veya formül gitti en baştan formül yaratacak birilerini bulacaklar falan. Onun yerine kaptanla odaya kolkola girselerdi sezon öyle bitseydi fena mı olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 sezon finali kaptanla odaya girmesi kötü olurdu çünkü Tex'e yazık sdf ölmemiştir ya direk. Öyle son anda kurtarırlar filan. Silah sesini duymuşlardır illa. Ya da Kaptan mektubu okur, duygulanır odasına gelir öyle bulur bunu filan. sezon finali olarak kötüydü ya. BÜtçeyi sezonun başında çok harcamışlar bu bölüme para kalmamış gibiydi. 10 dakka sarılma izledik zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=7AbLY_dIW40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 yokluktan bunu izliycez yine yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Acaba Amerika yine dünyayı kurtaracak mıydı? MUUUUURIICAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Bi tane iowa çalamadılar mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 aa archerın yeni bölümleri gelmiş. güle güle last ship :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 of archer da bitti game of thrones da bugün bitiyo yine bu diziye kaldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Bu dizi hala iptal olmadı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 olmadı çünkü sürekli MURICAAAH HERE TO SAVE THE MOTHER FUCKIN DEEEEEYEEEY temasını işliyor. neden izlediğimi anlamadığım tek dizi. yoklukta bile gitmez aslen penny dreadful bile daha iyi bundan ama işte sanırım katastrof temasını çok seven kuşaktanım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 fetullah gülen darbe yaptı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 XLegolas said: penny dreadful bile daha iyi bundan buradan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bi mesaj var zaten ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 penny dreadful cok komik diziydi ya, her sezon ayni gidiyordu Sezon Baslangici Size guvenmiyorum mr/miss X Bana guvenebilirsiniz Size guvenebilirmiyim bilemiyorum mr/miss X Durum cok boka sardi yapcak bisey yok ama guvenir gibi oluyorum sanki Of of sictik tek bir yolumuz kaldi birbirimize guvenmek Oh guvendik hallettik, bundan sonra size hep guvenecegim Sezon Finali aynen hep boyle repeat ediyordu Bu dizide cok america fuck yea modunda ama en azindan her sezon farkli bisey isleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 3.sezon çok iyi yerde bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 sezon bittiyse indirip izliyim artık.. bir de tyrantı bekliyorum hayırlısıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 1 bölüm daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar