zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 var mı hiç kullanan bundan?dün gece gram uyku uyumadım kaşınmaktan.sineklik taktıramıyorum çok kedi var diye.bu raidin fişe takmalı sıvısı bi işe yaramıyor. var mı bi önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 o fişe takmalı sıvı bizde işe yarıyor, sizin sinekler pişkinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Fişe takmalı tabletli olanını kullanıyordum ben, gayet işe yarıyordu. Doğru yerleştirdin mi zımbırtıyı? Yükseklik ve hava akımına göre yerini ayarlaman gerekiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 pencereye fesleğen mi koysam ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 stimpak said: Doğru yerleştirdin mi zımbırtıyı? Yükseklik ve hava akımına göre yerini ayarlaman gerekiyor bildiğim kadarıyla. hemen kapı pencerenin yanında duruyor, başka priz yok, acaba ondan mı etkisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kılavuzu falan olması lazım kutusunun içinde, doğru yerleştirmezsen bi işe yaramaması normal. Benim yatağımın ayakucunda priz vardı, zımbırtı olmadan uyuyamıyordum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Raid likit işe yarıyor ya. Hadi diyelim ki ısırdılar yine, kaşıntıyı gidermenin çok basit bir yolu var. 1 dk içinde kaşıntı yok oluyor. Bir diş sarımsak alıp ucunu kesiyorsunuz. Kestiğin yerden az da olsa biraz sıvı çıkar, Kestiğin yeri sür, 1 bilemedin 2 dakika sonra kaşıntı yok oluyor. Şişlik de iniyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 yakmalısı var ciğer ziken ama kesin etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 En güzeli duvara sıkılan şeffaf ilaç. Yerden birbuçuk metre yüksekte duvara şerit şeklinde sıkın, Enaz bir yıl rahat edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar