Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 süfermiş.. 2004 2004 şimdi reha muhtar ona haber bile yapar...[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 siteyi gezdim çok duygulandım.allah analı babalı büyütsün ve bizede böle çocuğumuzun olmasını ve böle site açmayı nasip etsin.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kac aylık oldu oda buyumustur baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 4 ay 4 günlük oldu :) 4 dörtlük hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 baba olmak güzel birşeydir kessinlikle :p sıkıldım artık ya heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 allah böyle mutlu sağlıklı analı babalı bir büyüme nasip etsin abso[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Lol biri cevap yazınca 2. cisi de yola koyuldu sandım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eh geçte olsa yanılmadığın ortaya çıkıyor :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 2.cisi yolda geliyor :tebrikz:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Absolut abi simdi bizi mc donals 'a götürüp yemek ısmarlıycak.. Dimi abi :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yılbaşında çekilmiş fotosu aynı annesi:)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Merak eden vardır ne oldu Absonun kızlar diye. Buyrun efendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 maşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 allah analı babalı büyütsün. Abicim şimdi bakıyorumda bizlerde neydik neler olduk. zaman geçiyor gerçekten geçiyor çok bi nostaljik oldum ya. Bu arada hala ankaradamısın abi sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ikisi de çok tatlı ama küçüğü daha bi sevdim ben :D Maşallah abi,böyle tatlıları da bizim başımıza inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Büyük 20sinde malum ilk topic tarihine bakarsak anlıyacağımız gibi 3 yaşına geliyor :) Ufaklık ise hanüz 1.5 yaşında ama ona sorarsanız 2çuk diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 :) süper şirinler darısı hepimizin başına allah nazardan saklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 allah analı babalı büyütsün abso. çok cin bakıyorlar, zeka fışkırıyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Vay be zaman ne çabuk geçiyor,kocaman olmuş Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 yok artık yaw, baya büyümüşler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 maşallah ya allah analı babalı büyütsün inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Kocaman olmus bunlar yahu.. Anaa, harbi zaman ne cabuk geciyomus.. ben bi bira kapiyim en iyisi *firk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Şirinliklerinden bişey kaybetmemişler =)) Biri up layınca dedim bir tane daha mı geliyor acaba =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 3. olarak da bir oğlan iyi olur ama o da kız olursa bilemem :) [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 18:07 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar