nedanko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 A2 ile farkini biliyorum. Fakat ehliyet sinavi/sureci anlaminda, A2'den farki nedir? Ozellikle direksiyon sinavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 a1 de a1 ile kullanacagın motorla a2 de a2 ile kullanacagın motorla direksiyon sınavına girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 super , peki kendi aracimla gidebiliyor muyum? demiyorlar mi senin ehliyetin yok nasil bunla geliyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 onlar trafik polisi değil bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 okdir eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi zaten motor ehliyeti alacagin zaman gorecegin manzaradan anlayacaksin min 5 senedir ehliyetsiz motor kullanip ceza yedigi icin yine motoruyla oraya kadar gelip sinava girenlerle dolu olacak orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şimdi şöyle bir anımı anlatayım, a2 ehliyet almaya sınava kendi racing motorumla gitmiştim hatta onunla girdim sınava da (honda cbr 600f)... çoğu kişi sınava kendi motoruyla geldi, sınav çıkışında ilerde çevirme yapmışlar özellikle... 2 arkadaşım yakalandılar ve ceza yediler... aman diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Trafik polisi olsam habire ehliyet sınavı kovalarım. Ceza kotasını doldurmak için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Vulcan_Lionheart said: a2 ehliyet almaya sınava kendi racing motorumla gitmiştim hatta onunla girdim sınava da (honda cbr 600f)... çoğu kişi sınava kendi motoruyla geldi, sınav çıkışında ilerde çevirme yapmışlar özellikle... 2 arkadaşım yakalandılar ve ceza yediler... bişi sorucam, honda kaçıncı motorundu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ilk motorum honda vision scooterdı,600 f 3. motorumdu, öncesinde honda shadow 750 chopper vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar