Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Virus said: Kavganın sebebini anlasak iyiydi Keavga hatalı sollamadan
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Aslında gayet doğal çoçuklar haklı konu şu, böyle yunan resroranı olmaz tabak kırın demişler diğerleride yok efendim tabak falan kırdırmayız demiş senmisin bunu diyen derken adeleli gayın beyaz gömlekli arkadaşı iteklemesi ile sonuç ortada. Anafikir şu o kadar kas yapıcağına biraz kavga etmeyi öğrensen öle kafana kafana sandalye yemezsin hepsini döversin sonra bunu yediremeyen biri gelir seni bıçaklar gg.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 off atletli apaciler ne kotu. bi de kavgada klasik sebepsiz yere cigiran kadin eksik olmamis.
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 birde şunu anlamadım kadın ekmek arası yiyor videonun başında. yemişim öle yunan restoranını iyi yapmışlar dağılmış dükkan
Flam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Bir tek ben miyim izleyip izleyip eğlenen, yoksa herkes barışçıl imajı mı çizmeye çalışıyor sadece?
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben 1 defa izledim çok gaza gelirsem youtobeden team fighting falan düşünürüm
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Komodo said: Sandalyeler kartondan heralde. 1:30 daki kafaya sandalye gelmesi.. abi 1:30 dan sonra adam mavi ekran veriyo sdfsda
Flam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Wolas said: ben 1 defa izledim çok gaza gelirsem youtobeden team fighting falan düşünürüm http://www.youtube.com/watch?v=g7gEZ1Ux-ns bunun daha keyifli olduğunu söyleme şimdi ilk posttaki videodan... lütfen, yapma bunu.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 haha cyka cyka ellerine aldılar
Flam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 otuzundan sonra çöküyorlar abi zaten. klş
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Flam said: Bir tek ben miyim izleyip izleyip eğlenen, yoksa herkes barışçıl imajı mı çizmeye çalışıyor sadece? Valla ben de keyifle gülerek izledim, güzel stres atmışlar
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Flam said: Wolas said: ben 1 defa izledim çok gaza gelirsem youtobeden team fighting falan düşünürüm http://www.youtube.com/watch?v=g7gEZ1Ux-ns bunun daha keyifli olduğunu söyleme şimdi ilk posttaki videodan... lütfen, yapma bunu. Bunun ilk videosunda Çekler-Ruslar vardı ve Çekler ölene kadar durdurmadı hakemler ve Çekler ufaktı yaş olarak ezik kaldılar. Burda Lehler yaşça da kiloca da üstünler tam silkecekken kurtardı hakemler, ama güzel dayak yemiş Ruslar her köşede ayrı ayrı
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 abi ilk maçta polonyalıların ağzını kırıyolar 1dk da lol http://www.youtube.com/watch?v=GixDXD44_yA
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Tam tersi olm burda da dövenler Leh, dayak yiyen İsveç
Öne çıkan mesajlar