Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 BulletRide said: Uglio, BJK'li değilim sadece pilanını yazdım Fiko'nun kafasındaki; birkaçı dışında kötü oyuncular bunlar O yabancı sınırı lig dengesi için çok önemliydi, ben bir GS'li olarak kabul ediyorum zamanında Fener de bu kuralı kaldırmak istedi ve diğer taraflar "aha sıçtık" diyerek abandı ret oyuna. Bu sene değil ama Drogba'lı, Sneijder'li sezonlarda bu sınır serbest kalsa; Galatasaray Selçuk ve Semih dışında yerli tutmaz, korkunç bir kadro kurabilirdi kabul edelim. Hatta transfer yapmasa bile mevcut tüm yabancılarını aynı anda sahaya sürse yeterdi. Arena'da Kopenhag maçını hatırlıyorum; Nando-Riera-Semih-Chedjou-Eboue-Melo-Selçuk-Bruma-Sneijder-Burak-Drogba idi ilk 11. Birkaç gün sonra Umut'lar, Sabri'ler Abi kursun, o sonuçta önemli değil parası olan kuracak kadroyu. Ama yabancı sınırlamasının kalkması mali olarak tüm kulüplere + olarak dönecek ve anadolu takımlarındaki oyuncular daha çok kendilerini geliştirmek için çalışacaklar rekabetten dolayı. Keşke yabancı sınırlaması kalkaydı da GS süper kadro kursaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 trabzon'u bilmem de GS'den daha fazla para gömmemize gerek yok. transferi legit bir şekilde halletmeye çalışan bir klübüz. fiko'yu sevmem ama o konuda etiğe uyuyor. önce oyuncuyla sonra klüplerle görüşenler ona göre tarifeyle karşılaştıklarında şaşırmasınlar artık. tarık'ı istiyor muyuz, alır mıyız almaz mıyız bilmiyorum. ondan bağımsız yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 abi bosman kuralı diye bişey var, sözleşme bitimine 6 ay kaldıysa her türlü görüşürsün bunun neresi legit değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bizde etik yanlıs anlasılıyor. herseyden once baskanlar gelicek. saygıda kusur etmeyeceksin felsefesi etik sayılıyor. bosman kuralı bizde etik degil mesela. adamlar sadece bu kafadaki heriflerden kurtulmak ve oyuncuları kole ticaretinden cıkarmak icin bosman kuralını cıkarıyor. bizimkiler oyle iş olmaz once baskanla konusucan diyor. sonra yok galatasaray etik calısmıyor. eger zaten takımı izin vermeden tarık camdal ile gorusuyorsak eskisehirin bizi dava etme ve kaliteli tazminat alma hakkı var fifa nedzinde oyuncu ayartmaya calısmaktan dolayı diye biliyorum. daha iyi bilenler duzeltir. menajer gelip su oyuncuma bak diyebilir. o zaman da gidip once takımdan izin alman gerekiyor her sekilde eger takım "git kendine takım bul demediyse" oyuncuya. @ulgio eger hem senden hızlı birinin hem kendinin ayagına sıkarsan ikinizde baya yavaslarsınız ama aranızın acılma hızı baya azalır. bu felsefe ile zaten mantıklı olan seyler bi kac grubunun isine gelmedigi icin reddediliyor(ki aynısını zamanında biz de yaptık). bi de mesela hayatında sl nin kapısına yaklasmamıs intertoto da beraberlik aldıgı zaman kahramanlar gibi karsılanan takımların sahiplerinin(kayseri eskisehir vs vs.) futbolunun gidisatını belirlemesi korkunc degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 kole taciri misiniz lan, once sahibiyle goruselim, verirlerse basalim parayi alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Futbolcu dediin modern kole la, neyine sasirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 4milyon avro kazanicaksam ben de olurum kole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben de olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hem kole olmayıp hem aynı parayı kazanma opsiyonu sunsalar sukru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 beşiktaş 5+0+3'ü desteklemiyordu. Bizimkiler sadece TAK diye değiştirilmesine karşıydı. Denildi ki bize bundan sonra 5+0+3 ile devam edeceğiz. Biz de üç kuruş paramızla onca yabancı fırsatı tepip, yerli ağırlıklı bir kadro kurduk. (Yokluk döneminde Frei mesela 3'e alındı. Rebic bize neredeyse beleşe gelecekken sınır yüzünden alınmadı vs.) "Bize bu sınır var diye davranın dediniz, birilerinin işine gelmiyor diye de daha 1 sezon dolmadan kaldırılmasına karşıyız." dediler. Ne dediler, kalksın ama bu sezon kalkmasın, gelecek sezonda hafifletilsin ve ondan sonraki sezon kalksın. Biz planımızı buna göre yaptık dediler. Duyurun şimdiden 2 sezon sonra kalkacak diye ok dediler. Bu tip bir karşı çıkmada ne hata var? Bunun yanında kulüpteki herkes 5+0+3'e karşıydı. Sadece bir dangalak yönetici vardı "YÖRLÖLÖRÖN GÖLÖŞÖMÖ ÖÇÖN ÖYÖ" demişti de kimdi hatırlamıyorum. Ha nitekim BJK'nin dediği gibi oldu. Bu sezon kural yumuşatıldı, tahminen seneye de kaldırırlar. İmzalarken sikimsonik şeyleri sorun yok. Baktın zamanı gelince işine gelmiyor ağla sızla AMA BÖYLE OLMAZ diye, sonra gel mantıklı sebeplerle karşı çıkanlara ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ulgio said: abi bosman kuralı diye bişey var, sözleşme bitimine 6 ay kaldıysa her türlü görüşürsün bunun neresi legit değil ki? bosman var, serbest piyasa var ama yol, yordam da var. şahsen profesyonelce bulmuyorum, sevmem de. ancak bize yüksek fiyat çekiyorlar diye ağlayan ben değilim sdfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 gercek bir tole taciri gibi konustun arcane baba. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ulgio said: BulletRide said: Fikret'inden Çebi'sine hepsi ağır karşı çıktı abi yapmayın. Ersan, Serdar, İsmail, Gökhan, Olcay, Ozzy, Pektemek, Cenk Tosun, Veli hepsi genç oyuncu. Bu rezerve güvendi. Abi burada 3 genç var. Ozzy gökhan cenk. Yıllardır beşiktaşlı olarak kurtulamadık şundan, genç takımız.Takıma bir bakıyor 21-22 yaş altı 2-3 oyuncu var. Uyanalım rüyadan. Kerim Frei Üstüne üstlük bana kalırsa bu sezon şimdiye kadar takımın Ersan ile birlikte en iyisiydi. Umarım bol bol süre alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 düzeni savunmuyorum. kural neyse o sonuçta. başkan egolarının bu kadar yüksek olduğu bir ortamda biraz huylarına gitmeleri alanın da verenin de işine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Olm is kaldirmaya gelse, fener dunden 16 yabanci almisti. Turkler de bokumspor skimsporda oynuyor olurdu. Zira genclerbirligi de kadroyu komple kole zenci ile dolduracagindan sikinti olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 adama istersen 2 cukcuk yap gonlunu hos tutucam diye herif her fırsatta mkmek icin yer arıyor cunku fırsatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 demirören bir trollük daha yapıp çat kaldırdık yabancı sınırını dese, aha idda ediyorum aynı sene ekonomik olarak batar bu eskişehir falan. herifler 4 büyükleri düdüklemek üzerine kuruyor klüp ekonomisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ulgio said: abi bosman kuralı diye bişey var, sözleşme bitimine 6 ay kaldıysa her türlü görüşürsün bunun neresi legit değil ki? Ali Turan olayı bayağı korkutuyor takımları. Kayseri de gayet iyi performans gösteren, iyice bir adamken Bosman ile GS alınca takibindeki kadro dışı olayı vs. adamı çok bozmuştu. GS'ye gelip toparlayamayınca ve üstüne tepki de alınca taraftardan patlamıştı. Bir hiç için bir de Kayseri ile ilişkiler bozulunca oyuncu almaya kasarken indirim yapmamalar, tok satıcı davranmalar vs... Cenk Tosun olayında vs. mesela Beşiktaş korku, yol yordamla gitti görüştü. Gerçi olaylar oldu yine de orada da bizi Sergen korudu biraz, Cenk'i oynattı bayağı da verim aldı transferden sonra... Turan olayı patlamasa GS de kulüpler daha rahat yaklaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Dusunsene yabanci ayni kalitede adam 1m e oynuyo portekizde, sende "AMA YENI DANI ALVES" dedigin gokhan gonul var abi. 3 milyon aliyo Hassktr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 millet 6 ay kala mario gotze, lewandovski baglıyor EN RAKIP takımdan. biz bi tarık camdala sene sonu gelir misin dedik diye parayı +5m eurodan acıyoruz. bu nası is bi anlasam abi turklerde skmsporda oynamayı haketmesinler. hep sunu dedik iyi oynayan bi selcugu kim kesicek arkadas. nerden alıcan pirloyu mu getirak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Gs ye yapilsa ayni bok , yemin ediyorum yakarlar alacak olan takimi , medya anasini beller onu yapacak kulubun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 5 senede emre colak str yi 3 yapamadı lan. herif a takım seviyesinde 4-5 yıldır. hala hızlı bir meltem estiginde yere dusuyor. sonra gidip wilshere a bakıyosun herif 2 senede azman olmus. havası suyu mu kotu memleketin anlamadım ki. turk oyuncuya koyam yani onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben de koyam boyle ezik genetige. Adamda gereth bale, sendeki versiyonu Veysel abi. VEYSEL AMK VEYSEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 öyle deme çok efendi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ne gerek var ya, almanyada turturkiyeden daha cok turk futbolcu yetisiyo, gidip onlara baksınlar. Kimse gotunu kaldırıp adam aramaya gitmiyo. arcane said: düzeni savunmuyorum. kural neyse o sonuçta. başkan egolarının bu kadar yüksek olduğu bir ortamda biraz huylarına gitmeleri alanın da verenin de işine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar