kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 mass hydra gidin o zmn nette bi elemanla oynarken bana uygulamıştı top etmişti beni resmen[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 2. expe çıkıp mass hydra yapman lazım kesinlikle. Veya karşındakiler malsa muta rushta işini görür sonra kafana göre guardiana filan çevirirsin.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 1v2 ımkansız gıbı bıseydır..ver yanıma 1 kısı oyunu 6 ay oynamıs olsun dedıklerımı uygulasın kore sampıyonunu alırız..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 1vs3 alıyorum butun ırklarla isteyene replay gönderim.ama tosun replayını almayı unuttum :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 biz 6 ayda gosu yetistiriyoruz be .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Dragonutopia, 13 Aralık 2004 10:10 tarihinde demiş ki: 1v2 ımkansız gıbı bıseydır..ver yanıma 1 kısı oyunu 6 ay oynamıs olsun dedıklerımı uygulasın kore sampıyonunu alırız.. imkansız diye bişi yok biz türküz[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ehoe 1v2 player matchupında hep 2li takım alır be. lost temple ise map, yapacakları tek sey 2 terran secip amelelerle saldırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 [b]Ben sana zerg VS zerg+terran+ptoss u anlatıcam: Olaylar soyle gelisir ilk oncelikle yapman geren sey spawning pool deil hatchery atman nereye atıcaksın yanı basındaki exp e atıcaksın.daha sonra gaz al ve spawning pool at .neyse sonuc olarak en hızlı lurkera cıkıosun.obur base in olduktan sonra 2 tane sunken atman yeterli adamlar gelmeden lurkerları yapmıs olman lazım sunkenların orasına burasına yerlestir lurkerları.[terran ı direk silmek istiyorsandaha adamlar gelmeden ilk olan 2 lurkerı terranın minerallerinin ortasına yerlestir yolda adam falan gorursen sana doru gelen ,sakın durma ve gomme, terran biter ama biz bole seyler yapmıok] ilk ataklarını karsıladın bu ataklar olurken sen coktan evo. chamberları atmıs upg. yapıosun.daha cok lurker basıosun.zergling basıosun cunku 2. atakta tanklar gelicek zerglingler ise yarıcak.kosma upg. olsun ikinci basein onune bi hatch. daha at ve sunken dose heryere lurkerları yine yerlestir hic bisi olmaz.[Eger diosan ki ben bu tanklarla basa cıkamadım sole bisi yap : gomulme upg. ni yap ve tankların kurulacaa yerlere gom zerglingleri]Efenim nerede kalmıstık hah ilk once haritadan silmen gereken terran bence [sakın muta gitme] zergling ve lurkerla alabilirsin terranı.Ama zerglerin adrenalini olsun. Bu arada sen iki adayı da almakta serbestsin o adaları alırsan adamlarla assak gecersin. Terranı aldıktan sonra toss icin hidra uretmeye basla[fakat sadece hidra deil zergling-lurker ne varsa kullan ve zerglinglerle zealotlar karsılasmasın.yani macro micro kullan. daha sonra zerg kalıoki zerg seni zorlamicaktır butun upg. in tam olucaktır hatcherylerin sayısı 8 falan olur...deli gibi guclu olursun iste bu kadar. [Bu mesaj Albatros tarafından 27 Aralık 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 exp?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bişi anlamadım ben bana gelen 6 tane zealot u 4 tane sunken la anca 1 tane kalacak şekilde durdurabilirken sen 1 e 3 bir oyunda 2 sunken at onlar güvenliği sağlar demişsin sence de bi gariplik yok mu bu işte :)[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben ce de lurker en mantıklısı cık des sonra bas paso zerling ,(20dene hatchery)adrenalin upgrade i yap sal cayıra mevlam kayıra :D[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hatchery expe atarsan dakikasında ölmen içten bile deil.. (toss 4 zea yollasın. zerg 8 ling oyllasın. terran 5 marine yollasın.. 2 deil 4 sunken tutamaz :D) hadi attın dielim.. gaz gereksiz.. ya hemen toplıyckasın ki o kadar zmanın yok. yada yapıcan boş durucak ki anlamsız.. onun yerine mnierale yolla 2-3 sunken daha cık.. sonra lurker gelir elbet. (ha ben daha zergle oyun alabildinmi? alamadım. toss ruzl :D )[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadasım zeolatlar gelmeden senin exp inde 2 sunken ve 2-3 lurker olucak..olay bu baktın zayıf geldi 6 dene zergling basıver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 albatroscum dün denedik arcane ile ben hatchery i çıktım expansion a adam 5 tane zerg le geldi beni yedi çıtır çıtır ne iş? ööle iki sunken ın olacak deil sen bi hatchery çıkarsan spawning pool u bekletmek zorundasın adam tek ahtchery ile ahtta 8 tane drone la spawning pool yapıp 4 tane zergling i üstüne salarsa ve düzgün microsunu yaparsa senin dronelarından hiç bi şansın olmuyo (ha dier ırklarda daha da beter hehe) ütopik konuşmuşsun kısacası 2. hatchery ve spawning pool rush ı engelleyecek kadar hızlı çıkılamaz denendi onaylandı hele 1 e 3 de adamlar aynı anda dalarlarsa daha da beter 2 sunken la da nereyi tutuyosun soruyorum 4 zealot iki sunken ı osurarak patlatırlar[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 3 bilgisayarı 5-6 kere yendim hatta artık oynamıyorum sıkıldım ,sadece bu taktiği yapman yeterli diyorum.Zeolatlar gelmeden lurkerların hazır olması geregir kac kere soylicem.2 sunken tabiki tutmaz.lurkerlar isi bitiren.[bu arada adamlar gelmeden istersen lurkerın vurma upg. ni bile yapabilirsin cok verimli olur.]Zerg icin de sole bisi yaparsın zergin kapısının onune bi drone koy ve sana saldıracagı zaman 4 tane zergling yap ve sunkenlarını kullan[sole kullanıcaksın adam sunkenlara dalınca zergling atack ,adam zerglinglere vurunca zerglingleri kacır sunkenların vursun kaptın mı?]zaten zerg gelmeden sunkenların olmamıssa onu oyalıcak seyler yap ve mutlak sunken yapmaya bak. Sizlere illede save i gondermek gerekli sanırım.ama cafe ye gitmem gerekir bil. yok.. Biraz calısmanız gerek belkide bende ilkinde basaramadım denedim ,hızımı arttırdım.sonunda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bu taktii yapan haber veree!!!!! bide bis dicem 300 money olunca anında atmanız gerek hatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 zealot dedigin tossun 1. basamak teknolojisi ihtiyac olan tek sey gateway bas yolla . lurker 2. basamak teknoloji ki morph icinde kisa sayilmayacak bir sure lazim . simdi ; zealot gelmeden lurker cikmak ? biraz daha acik konusmak gerekirse bu taktikle bilgisayari yendigine falanda inanmiyorum . benim inanmamam olmadigi anlamina gelmedigi icinde kibarca rep istiyorum . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 29 Aralık 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yok bilgisayara karşı fast lurker çıkabiliyorsun ama durum şudur: bazı LTlarda senin overlordunu görür görmez saldırıya geçiyor. bazen de senin lurkerı es geçip seni eliminated olmaya sürüklüyor. böyle olunca direkt gg diyorsun çünkü 12 x 3 = 36 zea geliyor ve genelde de devamı da oluyor zeaların...[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 e her zaman yenen bi taktik deilmis demek tamamiyla ai in random bi secmine bagli ben buna saglikli bi taktik diyemem abi sen ikinci hatchery i cikarken dam iki tane basic uniteyle dalsa sana sen lurker gidene kadar ohoo[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 tabi fast lurker bir risktir.ama savunmada yapicaksan rusha biras gecikir lurker.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 rush a geciktigi icin zor bi taktik çünki 36 zeo yu durdurabilcek bi savunma zor kapı kapatma haricinde ki o da terran da var sadece[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Valla 36 zealot nerden cıktı anlamadım ama 36 zea'yi supply depot falan tutmaz kermit. command center dik oraya o bile tutmaz =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bilgisayara karsiysa ve arkasinda en az 1 marine varsa tutar . ai aptal zira supply a vurmak aklina gelmiyor illa marine e vuracak ama arada supply var o zaman mal gibi dolanim ben orda .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 huun u ndediği gibi sürekli binalardan geçemedikleri için dolanıyolar o sırada sen zaten gaz briktirip tank felan çıkarsın halledersin onları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tabi ben ai olarak duşunmediğim icin rakibi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar