arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Evet işin ustaları başlayın yazmaya, comp a karşı da olabilir... tercihen lost temple.teşekkürler :D[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 compa karsi 2vs1 rahat yenersin ama rush ile..sonrası kasar.2grup zergling yapıp dalıcaksın.ilk zerge dalıcaksın warsa yoksa lurker seni bitirir.ve dewamlı zergling basıcaksın.bu şekilde 3vs1 compu alabilirsin.zerg ile denemedim ama toss ile losttemple da 3vs1 aldım.(melee) ama senin düzeyinde 2 oyuncuyu alman çok zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 birde zergin avantajlarını iyi kullanman gerekir.ekonomi ve hızlı adam çıkarma.yayılımcı politika izleyip maden sıkıntısı çekmemen gerekir ilk önce.bolca hatchery yapıp hydralisk basıp düşman üsse drop yaparsan karşı koyamaz bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 RUSHHHHH mümkünse terran a rush[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 biri beni mi cagirdi ???[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! [Bu mesaj zergling tarafından 19 Kasım 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 toss ve terran ile alırım 1v2 comp da zergle zor geliyor şimdi diyelim rush çektim aldım birini, ya öbürü de bana rush çekerse ? bi de ben hydra droplayana kadar terran tank deploy etmiş olmaz mı ?[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Merak ettiğim Hydra neden dropluyorsun? ikinci sorum ise birsey dropluyabılıyorsan oraya buraya deploy edilmis tanklardan neden korkuyorsun =). Tercihen gaz biriktirip birine zergling rush cekip ardından lukera gitmek arada cok acil anti-air gerekirse zaten basede bi kac hyrda olur onlar kurtarırı computerın gonderecegi havayı. Burrow research et expensionlara ling sakla, luker sakla. Computer exp almaya calısıp beceremeyince sapıtıyo. Eger birini dagıtmısssan elinde gaz vardır eger terransa geriye kalan muta+ling protossa Luker+muta git eger gaz varsa ki olsun =) Guardian bas oyun kurtarır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ya ne taktiği bas hidrayı lingi dal abicim :) Olmassa gazı erken al, direk hidra bas. Bu arada 2. soru süpermiş ehehe[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 abi 2 iscini oyun basinda yolluyorsun bilgisayarin iscilerine bir kez atak verdikten sonra takiyorsun bilgisayarin iscilerini pesine haritada tur atiyorsun arada gelisip serpiliyorsun 10 dakika sonra atak verip arkana yaslaniyorsun :D . [spo1=saka kismi bir yana iste kilit nokta ...]bol bol sunken ki oyun basinda sunken ile tutabilmek icin iyi yerlere koymali ve dronelarinla saldiri esnasinda sunkenlarini koruyabilmelisin . daha sonra gene bol bol sunken sonra muta gg . no tank kork muta gelene kadar kolay kolay basmaz tank ai . [/spo] [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 19 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Şimdi anlamaz Arcane Dronela nasıl sunken korunur =) Anlatıyım Arcane, bak Ai once kendısıne saldıran işci olmıyan unitelerı secer saldırmak ıcın egerki sen sunkenın onunue etrafını dronelarla cevreliyebılırsen hemen mıneralden cekip ai sunkena saldıramaz. şiş kebap olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kapini koru, ling rush, exp, muta muta ve muta :) Cok sıkısırsan lurker bas biraz kilit noktalara koyup harita kontolunu ele gecirirsen oyunu alırsın. AI lurkerlara karsı cok etkili deil eger cok fazla burrow/unburrow edip de ortalıga cıkarmazsan. Lurk yerine diger alternatif de bi ton sunken kurmak AI tank fln getirene kadar harita senin olur bile. Hava giderse hidra bas AI bc carrier gidene kadar oyunu alman lazım artık z ile.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sunken bol kur şimdi dusundumde ai sacmalar bol sunken karşısında.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 1v2 zerg.. hmm.. bence imkansız. .D: karşıda 1 zerg varsa rushına rush yersin.. biter. (ha sanş oldu zege rush çektin.. bu sefer deiri armut toplamamış olcak).. karşıda terran varsa.. ya rushı yicek. yada gg diycen.. (Lt kıl harita..) toss sa zaten.. oynama eğil önünde , süpersin de (evet ben toss severim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 9'a kadar drone bas sorna 1 over sonra dronelari 12le ve birini alıp git naturele exp at. sonra bir drone daha. sonra çıkan dronela spawning at. spawning ve hatch yakın vakitlerde bitecek, oraya önceden 3-4 drone götür, çata çuta sunken at; bir yandan da drone basmayı sürdür. sunken gözüne kafi görürünce, drone'a devam et. ekonomiyi saglama al, arada gaz at. sonra hydra sıç ve kazan. bitti. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 20 Kasım 2004 06:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Cuce, 19 Kasım 2004 23:19 tarihinde demiş ki: Merak ettiğim Hydra neden dropluyorsun? ikinci sorum ise birsey dropluyabılıyorsan oraya buraya deploy edilmis tanklardan neden korkuyorsun =).hydra drop yap dediler, korkuyorum çünkü drop işinin ehli değilim henüz :D herkese teşekkür taktikler için, denicem bugün bakalım nası olacak. aklıma en yatan bol sunken oldu hem yayılmayı kolaylaştırması hem de mutalisk in marinelere karşı vespine israfı olacağını düşünmemden. vespine i de hydra ya kullanırım.lurker şart :D.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya hoca comp bu sonucta adam bas durmadan dal işte düz mantık:)ama dediğim gibi ekonomi iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 2 gün önce 1vs3 compu aldım.toss ile oynadım. ilk olarak zergin üsse probe ile pylon canon taktiği yaptım.zerg öyle bitti diğer 2 compta benim adamlarımın peşine takarak canonları cektim ve durmadan adam bastım.teker teker bitirdim.Zea ve dra ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 helal de zerg diyorum ısrarla, toss ve terranda sorun yok. alabilmeye başladım 1vs2 yine de zorluyor bazen yapay zekayı sömürmeden oynuyorum tabii onu da eklemeliyim[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 fast exp çıkıcaksın lost temple da önce zergling sonra da mutalisk çıkarsan alırsın büyük ihtimal çünki comp finansal konuda her zaman senden üstün olack oyun ilerlerse baya bi sürersede artık guardian basarsın...[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arcane sırf senin için kasıyorum 3vs1 zerg ile.harbiden zor iş.lurkera gitmeden bilgisayarın saldırısını kesemessin gibi geliyor.ama muta denemedim hiç.lurker ile kasıyorum saldırıyı kesıyorum fakat gerisi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 lurker ile nereye kadar dayanabilceksinki ? gaza ihtiyacın olcak başka base ler elde etmen gerekecek lurker la o yüzden zor sürekli base savunma da yapamayacaksın doğal olarak lost templa da haritanın sağ üst veya sol üst köşesini alırsın bide kendi ana base in altını aldıktan sonra iş kolaydır zerglin guardian muta olayı bitirir[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 adrenaline upgradeli ling muta guardian her zaman işe yarar =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 tunca oyun o kadar uzamıyor eheh 1v3 değil 1v2 dene yaz o da keser beni :) şimdi dünden beri makinede bi sorun var sc takılıo o yüzden deniyemedim pek de galiba çok erken ling basıp birini rushla gebertmek (ki 2v1 olduğundan genelde erken expansion çıkmaya kasıyorlar kolay oluyor) öbürünü de artık o an ne gerekiosa o şekilde almak lazım.tercihen lurker+upgradeli hydra[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 birine rush çaktığında yanlış hatrlamıyosam bilgisayar zaten sana biriktirdiği ilk ordusunu yollayacak protos sa eğer 12 zealot zerg se hydra zergling vs vs yardma gelmiyorlar diye biliyorum sende bu arada rush yapmış birisi olarak base ini elden çıkarcaksın oyun uzuyo aslında ben biraz önce denedimde oyun baya bi uzadı hemde karşımda terran ve protos vardı guardian rahat çıkabiliyosun hemde ve adrenalin upgrade de edebildim yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 walla herşeyi denedim.saldırıyı önlemek için kesinlikle lurker gerekiyor.muta ile kesim dedim savunmada sunken olmasına rağmen gene geçtiler.geldiklerinde 5-6 muta kasmıstım.ama lurkera gittiğinde 6-7 lurker ve 2 sunkenla cok kolay alıyorsun ve dewamında 4-5 lurkerı yoladıgımda 1 compu alıyorum.ama sonrasını getiremedim. bide zergling kasim dedim oda yemedi.napsak ki..(1vs3) 1vs2 denemedim ama gene lurker ile kolay alınır gibi. [Bu mesaj Thrain tarafından 30 Kasım 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar