pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 sphere 99u ve axis 13.3 serverin aciliminda ve connect olmada problem yok tek sorun axis den sphere hic bir komut gonderemem :((, sizce neden olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Window ismine gore uo penceresini secip klavyeden yazarmis gibi yazi yazdiriyor axis, default bi cracked client ve default axis ile dene.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ne bileyim, xxuo'dan client cekmissindir, onlar da window title'i XX UO yapmislardir, axis gormez o zaman clienti. Veya xxuo kendisi icin 'XX UO' isimli pencereyi bulup oraya yazdiran bir axis yapmistir, o axis de default clienti gormez.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bu arada ben Sinan Baggio bilmem hatirladinmi tesekkur ederim bide boyle deniyim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 slm, mesela bu client lardan hangisini cekmek lazim http://q1.ru/sphere/eng.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Pff sen sphere'e komut gondermek diyormussun, dikkat etmedim ben normal client kullanimindan bahsediyorsun sandim axisin :) Remoteserver kullanman lazim sanirim o is icin, onu da ben hic kullanmadim bilmiyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 tekrar yaziyimda yanlis olmasin :p yani ne item filan yaratmaya calisiyorum mesela daha once kullanmistim summon dediginde direk ok isareti cikiyordu simdi hic bir varlik gostermiyor axis :(( pof ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Eh dogru anlamisim ben o zaman, axisin o sekilde kullaniminin sphere ile alakasi yok, tamamen axis-client arasinda. Biryerlerden default bi uo client bul, veya (sen bilirsin oyle seyleri) window titlei Ultima Online diye degistir default axis kullaniyorsan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 client title Ultima Onlie da default axis nedir yaw :) gulme, hala olmuyor bu arada sinir oldum eski sphere ve axis i kurdum gine olmuyor daha onceden oluyordu sanirim kesinlikle client dan cunku ozaman snn client i kullaniyordum calisiyordu bana snn client i lazim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 client buldum tesekkur ederim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar