Horrible Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 olimpos - aylak yaşam kampına git. Fiyatları uygun, ortam çok sıcak , çalışanlar süper. Denize yürüyerek 5 dk mesafede. Kafa dinlemelik süper bi yer. Yemekleri de epey güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kozalak said: wat? ne diyon lan sonradan ingilaz ^^ Adam Marmaris'de tatilde, oturdugu yerden Bozcaada diye bik bik ediyo diyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Patice said: di said: Catze said: di said: Hazir konusu acilmisken, yok mu boyle turkuaz denizi olup da sessiz sakin olan bi yer? Oludeniz falan baktim da fena fiyatlar. Bi de dinlenmem lazim, sevmiyorum hic kalabalik neyim. https://www.google.com.tr/search?q=kalem+adas%C4%B1&client=firefox-a&hs=y6O&rls=org.mozilla:tr:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZROoU67eKISI0AX87IDABw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=953 https://eksisozluk.com/kalem-adasi--1879334 fiyat ucuz olsun dersen de dikili ya da ayvalık tarafında bi yerde kalıp günübirlik adaya gidebiliyorsun, 20-25 kişiden fazla almıyorlar günlük girişler de 50 liraydı en son bir kaç yıl önce. Sahane gorunuyo ama geceligi 400 kusur liradan basliyomus direkt ada ustune konaklayayim dersen. =) Ölüdeniz diyosanız şiddetle bu oteli tavsiye edebilirim. https://www.facebook.com/paradisegardenhoteloludeniz?sk=photos_stream oha denize çok uzak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 di said: kozalak said: wat? ne diyon lan sonradan ingilaz ^^ Adam Marmaris'de tatilde, oturdugu yerden Bozcaada diye bik bik ediyo diyorum. =) o istese de bozcaadaya gidemez dfasdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Of. Cok sert. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 deniz kum altınkum didim doğayı ve adrenalin sporlarını seviyorsan ama denizi bok gibi söleyim marmaris akyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Jeeztro said: DRaGoN_SLaYeR said: Fistan said: DRaGoN_SLaYeR said: hem ucuz hem doğallığın dibi hem baya sakin karşınızda kabak koyu http://www.theshambala.com/ gidemedim bi türlü ama hayallerimi süslüyo resmen :/ eziyet hiç gitme abi giden herkes aşık olarak dönüyo, anlata anlata bitiremiyo? eziyet dediğin ulaşımı zor, kalacak yerler lüks değil fln onları diyosan razıyım valla o kadarına kötüymüş. bizim de adrasan' da var shambala diye bir pansiyon. (ismini ben koydum tamamen tesadüf bilmiyordum böyle olduğunu). oraya giden müşterilerimiz de var, yanlışlıkla bizi arayan da çok. genel olarak mutsuz insanlar. manzarası vs inanılmazmış da, adam o kendi yarattığı mistik ortamı insanlara yediricem diye çok kasıyormuş + mistik ortamın parası da çok pahalıya geliyormuş ayrıca. memnun olan da var tabi de, bana gelen yorumlar genelde böyle. çok sıkıntın varsa, trip advisor, booking e fln bak. orada da sağlıklı yorumlar oluyor genelde. bizim pansiyona git demiyorum, da adrasanı öneririm. çok sakindir çok bakir bir yer, bir bok yok ama denizi güzel. Buna ben de kefilim, adrasan tam huzur yeri. Çok eğleneyim, ortamlar olsun falan değil hiç, olimpos'un dibinde ama orası gibi tam batmamış henüz. Genelde sakin dönemlerde gittim ben iki kez, ikisinde de huzurla doldum, kafamı dinledim, mutlu ayrıldım. Babadağı yakın (teleferikle zirveye çıkılıyor), phaselis yakın (harabelerin içinden denize giriliyor), çıralı yakın, chimera yakın (yürüyerek dağın tepesine çıkıyorsunuz, gaz çıkıyor yerden ateşli sdf). Jeeztro sizin pansiyon derenin o tarafta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 neutrino said: Jeeztro sizin pansiyon derenin o tarafta mı? Yok abi bizim ki tam sahilin ortasında sayılıyor meşhur paraşüt market var, onun tam arkasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Biliyorum orayı güzelmiş yeri, bu yıl olmaz ama bir dahaki gelişimde kalmak isterim sizin orda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yozgat dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 kozalak said: BabacumMostors said: bozcaadaya gidin hem de arabayla hem de ramazanın bittiğinin ilk haftasonu hatta bayramda gidin bıbıcım ciddi misin? ciddiysen tavsiye alacağım senden. yok ya alah korusun dalga geçiyordum ahah :) yani 4 km lik araba kuyruğunda beklemek isteiyorsan ne bayramda ne de ramazanın bitimiin ilk haftasonunda git yani illa gideceğim dersen eylülde git sakin olur akşam yemeği için yer bulaiblirsin perişan olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Jeeztro said: Yok abi bizim ki tam sahilin ortasında sayılıyor meşhur paraşüt market var, onun tam arkasındayız. jeeztro yangın çıkmış sanırım adrasan'da, nasıl sizin pansiyonda bir şey yoktur umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 2 gundur mahvolduk abi. Cok cok kotu biseymis bizde bisey yok yangin 10m kala bize bir anda ruzgarin etkisiyle yon degistirdi. 3 pansiyon 1 dukkan yandi kul oldu hepsi arkadas. Helikopterler yeni durdu 2 gundur. Cok ktiu ya icine scldi guzelim yerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Turizm terörü mü yoksa talihsizlik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Sagolun oncikle. Turizm terori rant kavgasi gibi sebepler oldugu dusunulmuyor. Cunku babam yanginij ciktigi ilk andan beri basinda nerdeyse. Piknik alanlarinin orada baslamis ufak bi otluk alan. Once sonduruyor itfaiye gidiyor sonra adrasanin meshur ruzgari baslayinca komple yaniyor hersey. Itfaiynjn ilk basta sallamamsi sorun zaten. Bu kadar buyuyeblcgi beklenmedik bsy. Cam agaclarinin kozalaklarinin etkisi cok buyuk. Zaten ruzgar var bi de kozalaklar patlayinca 100 200 metre havalaniyor resmen. Molotof gibi dustugu yeri yakiyor. Telefonlar kesik o yuzden telden yaziyorum belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar