Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 NBL Scp'lerinde Dungeonlar için olan 7 çeşit treasure chest mevcut ama bir türlü skill kasılan treasure chestleri bulamadım.Hangi dosyadadır.Bir yardımcı olursanız sevinirim..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 buyur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ya bizde biliyoruz aradık ama bulamadık.Cevabı biliyorsan yazıversene..
Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bir allahın kulu yokmu, şu skill kasmak için banka içlerine konulan chestleri bilen.??
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 topici açalı 11 dakika olmuş cart die bulman biraz zor az sabret. kusura bakma ama sizler gibi nbl scriptleri üzerinde master yapmıyorum. kolay gelsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya elinde hiç mi yok nbl scripti bi bak dosyasını soyle ya da axis'teki category'sini , iyilik yapacam diye ödün mü patlıyor..İhtiyacımız var bilmiyoruz.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 walla olsa hemen bakar sölerdim normalde yardım eden biriyim ama aramada vardı diye anımsadım bir an ondan oranın linkini verdim biraz bekle arkadaşlar yardımcı olur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Forumcu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bilen yokmudur, skill kasmak için kullanılan Treasure chestlerin nbl scriptlerindeki category ya da dizin'ini..
Albert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 skill kasmak icin kullanilan chest'lerin bir ozelligi yoktur bence, skill gain'leri lock pick'ten ayarlaniyordur buyuk ihtimal. yayinlanan nebula scriptlerinde nasildir bilmem ama, sharing sitesini biraz karistir bir kac scripti incele yazarsin istedigin tipte birsey.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 items/tchest_pick.scp bu lock pickler burada gain ayarı var aynı dizinde tchest gibi ismi olanların hepside dedigin kasaları ve içeriklerini içeriyor. i_chest_lvl1 dedigin item de bu lvl i arttırarak ust levelleri eklersin i_chest_lvl2 - i_chest_lvl3 gibi[signature][hline]if ( == 0) message Aşka ihtiyacın var! else Message Agu mrrr grrrr hrrrr endif Aşkımsın Cigdemim
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Al sana bu gain ayarlamasi [function gainlockpicking] if ( < 100.0) && ((> == 0) && ( < 800.0)) IF RAND(8)==1 SRC.LOCKPICKING=+1 endif endif Al Buda Calisma KAsasinin Scpsi. [itemdef i_lockkasasi] id 0e40 name metal chest type t_container DUPELIST=0e41 on=@create type t_hazinekasa color 0842 attr 010 morex 6 --calisma kasalari 6 olmali on=@timer if (=t_hazinekasasi) else type t_hazinekasasi color 0842 endif timer 60*5 return 1 Eklersin bunu lockpick scpnin icine olur biter ama eger scpnde boyle bir satir veya dongu varsa ordakı ıtemdefi kullan. Ha unutmadan Buda Type si [typedef t_hazinekasasi] ON=@dclick if (=t_hazinekasasi) src.sysmessage Bu kasa kilitli bunu sadece Locksmith'ler acabilir. return 1 else return 0 endif[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Aradigin sey nebula scplerinden tchest_pick.scp nin içinde idleri ise i_chest_vesper1 ve i_chest_vesper2 seklindedir..[signature][hline]www.corbeau.gen.tr
Öne çıkan mesajlar