Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Treasure Chest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NBL Scp'lerinde Dungeonlar için olan 7 çeşit treasure chest mevcut ama bir türlü skill kasılan treasure chestleri bulamadım.Hangi dosyadadır.Bir yardımcı olursanız sevinirim..
Mesaj tarihi:
topici açalı 11 dakika olmuş cart die bulman biraz zor az sabret. kusura bakma ama sizler gibi nbl scriptleri üzerinde master yapmıyorum.
kolay gelsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
ya elinde hiç mi yok nbl scripti bi bak dosyasını soyle ya da axis'teki category'sini , iyilik yapacam diye ödün mü patlıyor..İhtiyacımız var bilmiyoruz.
Mesaj tarihi:
walla olsa hemen bakar sölerdim normalde yardım eden biriyim ama aramada vardı diye anımsadım bir an ondan oranın linkini verdim biraz bekle arkadaşlar yardımcı olur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
skill kasmak icin kullanilan chest'lerin bir ozelligi yoktur bence, skill gain'leri lock pick'ten ayarlaniyordur buyuk ihtimal. yayinlanan nebula scriptlerinde nasildir bilmem ama, sharing sitesini biraz karistir bir kac scripti incele yazarsin istedigin tipte birsey.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
items/tchest_pick.scp bu lock pickler burada gain ayarı var
aynı dizinde tchest gibi ismi olanların hepside dedigin kasaları ve içeriklerini içeriyor.

i_chest_lvl1 dedigin item de bu lvl i arttırarak ust levelleri eklersin i_chest_lvl2 - i_chest_lvl3 gibi[signature][hline]if ( == 0)
message Aşka ihtiyacın var!
else
Message Agu mrrr grrrr hrrrr
endif

Aşkımsın Cigdemim
Mesaj tarihi:
Al sana bu gain ayarlamasi

[function gainlockpicking]
if ( < 100.0) && ((> == 0) && ( < 800.0))
IF RAND(8)==1
SRC.LOCKPICKING=+1
endif
endif

Al Buda Calisma KAsasinin Scpsi.

[itemdef i_lockkasasi]
id 0e40
name metal chest
type t_container
DUPELIST=0e41

on=@create
type t_hazinekasa
color 0842
attr 010
morex 6 --calisma kasalari 6 olmali
on=@timer
if (=t_hazinekasasi)
else
type t_hazinekasasi
color 0842
endif
timer 60*5
return 1

Eklersin bunu lockpick scpnin icine olur biter ama eger scpnde boyle bir satir veya dongu varsa ordakı ıtemdefi kullan.

Ha unutmadan Buda Type si

[typedef t_hazinekasasi]
ON=@dclick
if (=t_hazinekasasi)
src.sysmessage Bu kasa kilitli bunu sadece Locksmith'ler acabilir.
return 1
else
return 0
endif[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok.
Sorsan Belkide %5i Html bilir.
Sorsan %90 i Action bilir.(editler.)
Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Mesaj tarihi:
Aradigin sey nebula scplerinden tchest_pick.scp nin içinde idleri ise i_chest_vesper1 ve i_chest_vesper2 seklindedir..[signature][hline]www.corbeau.gen.tr
  • Yeni Oluştur...