KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Pardon yaws, ben seyrettin sandım :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 utanmaz bu adam daha bitirmemish animeyi gelmish yorum yapio yok gats böle yok söle cik cikkk tam senden beklenebilicek bi davranis sam!! :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 böyle yaşanmaz samciğim en son 35 yaşında kafayı sıyırırsın herşeyde mantık ararsan daha askerlik var ohoo 35 yaşına bile gelemzssin bence, relax biraz kesiyo biçiyo işte bırakın takılsın biz de mutlu olalım gats gats diye[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 mantık filan aradığım yok, anime'in belli bir tarzı var iyi tamam da burada orantısızlık sözkonusu. gatts'ın gücü sergileniyor her fırsatta ama herkesin yaptıkları benzer olunca adamın ne yaptığının kıymeti kalmıyor ki. iki gündür anime izlemiyorum yani heh creel birader bitti neredeyse de her bölümde aynı olay, herkes adam kesiyor karpuz gibi, gatts birkaç katı fazla kesiyor sadece.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar