Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gatts sen nasi biseysin ya!!!!!!!!!!!!

GenjuroXXX

Öne çıkan mesajlar

20 kere berserk i izledim belki defalarca mangalarini okudum
ama neden gatts neden yapiosun bunu bize illa bu kadar heyvan olman mi lazim!!!
animelerdeki belki net olarak superhuman bi ozellige sahip olmadan(azicik demon tamam!)gelmis gecmis animelerdeki en guclu karakter
varmi daha babayigit?[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 23 Aralık 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

izlemedim ama berserk hakkında okuduğum yorumlardan birinde (gelmiş geçmiş ne kadar eleştiri yazısı varsa bu gördüğüm en ağırıydı) adam öyle bir değinmişti ki bu konuya, öeh demiş ve soğumuştum yani daha izlemeden. bulursam buraya kopyalayayım yani herif resmen yerin dibine sokmuştu ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

500 sayilik konu dedigin, 500 chapter mi volume mi ya

lol.. hangisi olursa olsun, adamin omrunun yetecegini zannetmiorm..

Umarim adam sonun nasil olmasi gerektigine dair bir bilgi birakir koseye yada vasiyetnamesine de, adam vefaat edince hikaye ortada kalmad dot gibi..

bak ya neler dusunuoz hhehehe... berserk in ps2 oyununu oynayan varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Gelmiş geçmiş en iyi anime/manga bence gerçi berserker armor olayından sonra bıraz sogudum ama olsun.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Berrrrrseeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrkkkkk!!! Lam o kadar anime izledim... Berserk ilk üçe girer... En başta aciip ön yargım vardı, dedim ne lan bu kaslı herif! Ama hayvan güzel yaaa!!! Öldüm, bittim, kül oldum diyim... Ben böylesini görmedim! Kroca gibi görünüyor en başta, türk filmi gibi (Karamurat filmlerini andırıyor) ama SONRA! "BAMBAŞKA!" olduğunu farkediyorsunuz... Bu kadar mı derinnnnden psikolojiden tutun da felsefeye inilir, bayıldım... Gatsu! Sırtına bir indireyim senin bakem! Helal oğlum! Yaa bu sapık Griffith'in sonu nolcak arkadaşlar yaaa?? Ehuheheh :) Bizim esmer güzeli de kendi kaşınmıştı zaten... Gül gibi Gatsu dururken dimi ama? :))[signature][hline]I am between Love and Hate: Cheeringup snowmans with my warm scarf in winters, sticking-on falling leaves back in autumns, wiping away the tears made of dews on buds with my handkerchief in springs, smiling at the sun when she looks at me above the white clouds in summers.(Maybe it was Santa who wrote it hehehe)/I-AM-LOST!!! Im in deep n goin deeper, am i gonna die? Dunno... But ive got hope, im gonna start breathing again, and smell the sweet breeze of life... (Je toujours espere, personne ne vivre sans espoir c'est pourquoi on dois continue a esperer.)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yav halihazırda halen izliyorum ama berserk'in geçtiği evrende herkesin gücü amplifikatörden geçmiş gibi.. bakıyorsun gatts abimiz tamam kallavi, sütundan bozma kılıçla herşeyi parçalıyor ama ufacık bebeler bıçak kadar kılıçla gene biçiyor milleti. herkes biçiyor yani paso, bizim esas oğlana özel bir güç olmaktan çıkıyor olay..

yani bir de herkes mi platemail giyer kardeşim.. bir snn'de uo oynarken herkesin plate ile gezdiğini gördüm, bir de burada.. :-p ve nasıl oluyorsa herkes her harekette ya aralığını buluyor plate'in (heh plate'i almış millet altına chain ya da leather çekecek para kalmamış tabii) ya da parçalıyor direkt alüminyum folyo gibi.. herkese giydirmeselerdi de sadece esaslı elemanlarda olsaydı o zaman "öeh bak bu herif normal değil" faktörü öne çıkardı, ama diyorsun ki "buna zaten kim kılıç sallasa ölecek"..

yanlış anlaşılmasın, iyi hoş ben de sevdim de cidden orantılarda bir sorun var, rickett bile gattsu gibi tek hamlede adam deviriyorsa ben de girsem o dünyada decade slayer olurum.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

hoca anime denen olayın belli bir tarzı var, farkındayım ama o tarza giden şey var gitmeyen şey var. bak mesela kenshin'de herkes zart diye tek hamlede önüne geleni biçemez, o yüzden esas oğlan yapınca "vaaaay" dersin zira sıradışı birşey olduğu görülür..

berserk'de ciddi olarak tutarsız denebilecek başka ne var ki? (senaryoyu kastetmiyorum) sen anlıyorsan bizleri de aydınlat çekirge.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

başlık adamın heyvenatlığı üzerine açılmış, ben de neden bana o kadar heyvani gelmediğini izah ettim, sen de biraz relax olsan.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

sende sorun var sende :P yani olay ondan ibaret nedir bu kiskanclik kardessim :P o bir vurusta kesilenler oraya bir vurusta kesilmek icin konmush dimi ama :P
tabeki herkesin platei olucak army bu capulcu sürüsü deil ya :p[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

yahu herkesin var ama, olmayan kimse yok ki. zabıta geçse onda da plate, kaldı ki orduların hepsi plate giyiyorsa kılıç seçilmesi en aptalca olan silahtır, gatts'ın kılıcını anladık da adamlar bıçakla tek vuruşta plate'li adamı karpuz gibi biçiyor yani, gatts'ın, griffith'in filan esprisi kalmıyor ki..

bir vuruşta kesilecek adam leather giyer, hadi bilemedin chain giyer. plate'li adamı çakıyla kesmek ne demek ya lol bir değil iki değil, tamam hepsi en ustaları ama istisnası da görülmüyor ki, kılıç sallanıyor zaaartt biri biçiliyor, sallanıyor zaaarrttt biri düşüyor, daha bir kişinin zırhının işe yaradığını görmedim ve herkes zırhlar içinde.. :-)

pippin, herif dev gibi gürzü sallıyor eyvallah ona saygım sonsuz mesela.. :-o

iyi, hoş da yani anime hastası biri olduğum halde biraz orantısız geldi bana.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

işte adamlar animei yaparken seni düsünmemisler :P ne ayip.. yani akillarina gelsen saygidan yapmazlardi :) böle zirhli adamlari kesmek zor olurdu :)
gerci o zaman gatts gidip 100 adami nasil kesicekti orasida tartisilir :P ki adamin pek öle zirh giydigini animsamiom uykum oldugundamidir ki hmm yok yok bi body bide shouldieri vardi bacaklik takilmiodu eh half plate :p sanirim :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle demein lam... Adamcaaazın bi kolu bi gözü yok ortada sonra... O kadar da fış foş biçemiyor canim... :D Hem zaten herkes tarafından olağanüstü diye nitelendiriliyor Gatsu amcamız, dark hands'e meydan okuor, düşünün yani, Griffith bile neredeyse aşık olmuş Gatsu'ya... Gerçekte hayallerin gerçekleşmesinin yada yıkılmasının kilit adamı o... Ama karşı gelior, mendebur eller tarafından çizilen kadere karşı gelioor!, umutlarımızı, içimizdeki gücü gazlio herif yaw... Hem hayvani bi insan deil Gatsu... Ne fartanalar kopuor onun içinde bunu nasıl göremezsiniz yahu? Babası onu öldürmeye çalışıyor, bir yandan hem buna engel oluyor, hem suçlu hissediyor, bir türlü nedenleri kavrayamiyor, ondan bir amacı yok zavallı çocuuun. Tabiki onu hayatında koruyabilen tek şeye, kılıcına güvenecek, onunla yaşadığını hissedecek... Kılıcı onun kadere nasıl bir güçle karşı koyduğunun simgesi... Öküzlükleriyse aslında ne kadar duygusal, içine kapanık ve çocuksu olduğunun bir göstergesi. En ufacık duygusal birşeyde adam IYNK! oluyor yaw! Yazık, ben bayaa acıyarak seyretmiştim... Hele kendisi gibi babası tarafından güçlü yetiştirilmeye çalışılan bir çocuğu öldürdüğü ve kendine ne kadar itiraf edemese de Griffith'den ve bu amaçsızlığından nefret ederek kendine tonlarca su yüzüne çıkmayan sorular yöneltmesi acayip vurucu bir sahneydi... Zaten sonra gruptan ayrılmaya karar verdiğini hepimiz hatirlariz... Ahh, ahh, ne güzel bir animeydi Berserk yaw... Ben devamını isterim! Yoksa var mı?[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

heh zaten ben o çocuğu öldürdüğü andan itibaren ne kadar sempatim vardıysa hem gatts'a hem griffith'e bitti.. son bölümlere geldim de ikisinin de gebermesini ve dünyanın rahat etmesini bekliyorum ama gatts için pek umudum yok.. :horace: (herif kendisini özdeşleştirdiği halde öldürdü çocuğu be, o andan sonra dünyayı kurtarsa ne olur yani)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Ama isteyerek yada bilerek yapmadı ki Sam! (Gatsu'nun avukatı olarak) Zaten gebertmeye programlı adam, aniden öldürüverdi... Oturmuş bir karakteri, doğru dürüst bir amacı yok ki kendi kararlarını versin... Çocuk'u elbette öldürmek istemedi... Ama öyle oldu.. Ben yıkılmıştım yaw... Bahse girerim Gatsu da yıkılmıştı... Hem zaten dünyayı kurtaramadı, debelenip durdu yine son bölümlerde, cezasını ohh iyi bir çekti... Yine koştu Griffith'in peşinden, koşmayacaktı, alacaktı yanına o esmer güzelini, kendi hayatına bakacaktı... Oh olsun, sewdii kız da gitti elinden, gözü de gitti, kolu da gitti... Ama en azından bir amaç edindi...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

daha hepsini seyretmedim demiştim, mahvettin yahu.. :-p

yani sonuç olarak adamın daha bir hayrını görmedim ki sempati duyayım, alucard bile en azından dünyayı kurtardı lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...