DoruK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 xaty said: akirafes said: Bunu getirebilirmisin ? 150 dolar zahmetin icin verebilirim ama, oyuncak oldugu halde, ülkeye sokmakta zorlanabilirsin. Yasal olarak umuma açık veya kapalı her türlü yerde her türlü kişinin oynaması, oynatması, imal etmesi (belki de bulundurması bile) yasak bunun. Aynı langırt gibi.nasi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 rus denmemis. son i'm disappoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Madcat said: rus denmemis. son i'm disappoint. amerikadan rus ithal etmek mantıklı degil çünkü. re y mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Rusun membağı az kuzeyimizde zaten, amarigadan ne rusu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Raistllin said: aktiftablet said: radar dedektörü alabiliyor musunuz? girişi yasal değil o aletin,arkadaşımı riske atmam böyle birşey için,ama ben kendime gelirken alıcam şart çünkü :) TRye girişi mi yasak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 farketmez, isteyen ister, amerikanya multi nasyonel bir memleket cunku dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kardeş benim pedallara bi cvp vermemissin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 cok maasli, az calismali is istiyorum ben amerikadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Şimdi ne yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 chicago yu getirebilirsin. san francisco da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Benim kedimin dis tatarlari icin bi ilac lazim. Turkiye'de yokmus. Muadili var ama yerini tutmuyor diyor veteriner. Netten siparis etsemde gumruge takildi vs ugrasmak istemiyorum. Getirme imkanin olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 CuteButPsycho said: Benim kedimin dis tatarlari icin bi ilac lazim. Turkiye'de yokmus. Muadili var ama yerini tutmuyor diyor veteriner. Netten siparis etsemde gumruge takildi vs ugrasmak istemiyorum. Getirme imkanin olur mu ? Tartar olm o, Tatar bir ırk, ırkların en üstünü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ahaha summon tatar ramazan olmus :) cepten yaziyodumda oyle denk gelmis :) iphone istesene sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Abd ürününe burdaki apple store bakmıyor diye biliyorum ama, sadece eu ürününe bakıyormuş galiba. Bide eylülde 6 çıkıyormuş, şimdi 5s almak mantıksız olur. Uygun 5 bulursam onu düşünüyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Dworgian said: magnetic thinking putty alın bana ya ltfn :/ bunu yazmaya geldiydim al banada al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 aquila said: cok maasli, az calismali is ceo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 op duy sesimi ne olur bizim pedallar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pascalnouman said: op duy sesimi ne olur bizim pedallar ? hocam görmemişim kusura bakma,pedallar büyük değilse olabilir ama büyüklüğü çok önemli fazla abartı büyük olmazsa neden olmasın ama arkadaş bugün gitti malesef,ama burdan yaz boyunca daha gelicek birçok kişi var sorun değil.Parfüm falan soran arkadaşlar neden ebay'den almıyo sorunsuz şekilde geliyo ordan benim göndermeme değmez.Medical weed'e gelince inanın tr'dekinden çok daha iyi imkan olsa bu işe girsem keşke askpdmsakd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 valla wahwah pedali ne diyim sana 45 numara ayakkabi kadar birsey digeri de onun yarısı kadar anca var bana maliyeti ne olur onu bi soylerseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pascalnouman said: valla wahwah pedali ne diyim sana 45 numara ayakkabi kadar birsey digeri de onun yarısı kadar anca var bana maliyeti ne olur onu bi soylerseniz :) hocam sen bul netten ortalama bi fiyat ben çok bişey almam sen merak etme sizin işiniz görülsün yani tr'den ucuz amerikadan biraz pahalı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Abi mesajlara cevap verilmeyecekse niye başlık açıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 CuteButPsycho said: Benim kedimin dis tatarlari icin bi ilac lazim. Turkiye'de yokmus. Muadili var ama yerini tutmuyor diyor veteriner. Netten siparis etsemde gumruge takildi vs ugrasmak istemiyorum. Getirme imkanin olur mu ? Bende uplayayim bakalim yazimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Rotweiler said: Abi mesajlara cevap verilmeyecekse niye başlık açıyosunuz? kardeş neye cevap vermemişim Allah aşkına,bilmem farkındamısın da tr ile california arasında 10 saat var 7-24 forumda takılmıyorum elimden geldiğince de bütün soruları cevapladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 CuteButPsycho said: CuteButPsycho said: Benim kedimin dis tatarlari icin bi ilac lazim. Turkiye'de yokmus. Muadili var ama yerini tutmuyor diyor veteriner. Netten siparis etsemde gumruge takildi vs ugrasmak istemiyorum. Getirme imkanin olur mu ? Bende uplayayim bakalim yazimi hocam sen internetten sipariş ver direk benim amerikadaki evimin adresini vereyim sana bana gelsin bende burdan gelicek adama veririm sana kargolar,ama bir sonraki arkadaşın geliceği zaman olur bende o zaman sana yazarım ps:netten siparişi sen ver dedim çünkü zirai ilaç olduğu için ben yanlış almayayım diye söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 E gönderdiğim özel mesaja vermedin abi? Yalan mı söylicem. Saat farkından bahsetmedim hiç zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar