Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomobil motoruna giren yavru kediyi çıkarmak (hard mode, araç sahibi yok))


Mino

Öne çıkan mesajlar

Resim koyamıyorum çünkü olay çok spontane gelişti, anlatayım yine de... (cool story bro olsun)

Antreman dönüşünde 5 6 kişilik bir kalabalık bir araca toplanmış; araba altından yavru kedi sesi geliyordu, aracın aşağısına dilimlenmiş sosis ve yaş mama koymuşlar ama kedicik miyavlamaktan başka bir şey yapmıyor.

İlk olarak aracın altına bakıldı kedi gözükmüyor, araç Opel Corsa zaten fazla yüksek değil.

1. Deneme yoldan geçen köpek kedinin yerini tespit etmeye çalışır, fail.

2. deneme elle yoklama yapılır yine fail.

3. Yoldan geçen ben de kedi bağımlığına yenik düşünce, çevre sakinlerinden kriko sordum. Herkes birbirine baktı, o sırada alışveriş yapan bir çiftte varmış, torbaları çıkaralım bir el atarsanız dediler, ben de gaza gelip "challenge accepted" yaptım. Kriko varsa kediyi alırım oradan dedim (lol)

Etraf mama tabi batmış arabanın altı, emziren başka bir kedi (annesidir belki diye) çağırdık karşıdan geçerken eşlik ettik, hayvan yavruyu tınlamadı ama araba altı bütün yemeği silip süpürdü. Ben de iyi dedim temizledi altı rahat uzanırız.

Krikoyu sağ ön şase noktasından çevir babam çevir, kedi ne aşağıda ne yukarda, krikoyu tam yükselttikten sonra 2 dakika ara verdim, sonra biri fenerli telefon verdi kontrol ettim yine gözükmüyor.

Girdim alta (riskli ama çıkması lazım kedinin oradan) Yavru kedi sesi çıkartarak dikkatini çekmeye çalıştım (dişten hava çekip sesi benzetebiliyorum) velet kafa çıkardı oradan. Sonra biraz yokladım elini tutup. Geri çekildi. Lafla ikna etmeye başladım. Miyavlayıp duruyor sürekli. Bana baka baka yavaşça inerken tutabileceğim noktada kaptım keratayı aldım ufaklığı alttan... WIN!

Hemen süt verdik, bana yapıştı bir süre sevdim biraz, sonra bizim evdeki kedi isyan çıkarır diye alamadım yanıma, bütün ahalinin de en az bir kedisi ya da köpeği vardı zaten. Bahçeye bıraktık oyun yaptı biraz sonra gittim.

Olur da siyah beyaz bir erkek ufaklık isteyen varsa bir ara mahalleye gidip alırım tekrar keratayı, bakacak olan çıkarsa...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende öyle 3 tane vardı 1-2 ay önce hayatını kurtardığımız. şükür epey büyüdüler bahçede bakıyoruz artık

evdeki kedi kızar sanma. yavru kediyse direk kol kanat gerip abilik/ablalık yapması çok daha muhtemel. ben kaç tane büyük kediyle tanıştırdıysam bizim ufaklıkları, hemen kaynadılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim kedi aşırı kıskanç, başka kediyi sevdiğim zaman koku alırsa (kız erkek farketmiyor) direk pıskırıp dövüyor. Öyle böyle değil...

Bebeyi pataklar diye tırstım, orada emziren kedi bulsaydık tereyağı sürüp kafasına evlatlık bıracaktık veledi. Emzirip tekrar hamile kalmış biri, yattı o mevzu da...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...