Alexey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bu cins kediden istanbulda nerede bulabilirim,besleyeniniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bilemiyorum ama aramakta haklısın; gerçekten çoooook güzel!!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 baya bir araştırdım evde bakılmaya en uygun kedi olarak bunu buldum tüy sorunu yok,sokulgan,sakin =) şu bakışlara bak ya bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 güzel bir ırk. fakat öyle kolay bulabileceğini sanmıyorum. american bobtail'e benziyor biraz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 105) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 aynı bu tip kediyi dayımlar sokakta bulmuştu.Büyüyünce tüyleri çok güzel ve parlak oluyor tüy flnda dökmüyordu.geçen sene öldü:( belki sokaklarda sende görebilirsin.:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 iran kedisi direk tek geçerim öyle şirin bi kedi yok[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu kedi 700-800 euro civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yarasa gibi lol :)[signature][hline]Peach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu kedinin babası intercontinental şampiyonu annesi ise avrupa şampiyonu saf kan bir kedi bu resimdeki almanyada yetiştiriliyor kölnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 böyle bi kedim olsun birmilyar ytl borcum olsun super cok şirin[signature][hline]Y-TeaM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 amaç hayvan beslemekse al sokaktan bi yavru kedi besle 700-800 euro çok bi kedi için okdar paraya 1000kedi doyar[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 istanbul akmerkez'de bu kediyi gordum 750Euroydu.. Biraz pahali ama arkadasligi satin alamazsin 2000$da versen onu seversen oda seni sever. Acaip felsefe yaptim :D[signature][hline]Enrique Lynx [Bu mesaj Heaven tarafından 02 Ocak 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 annem beni besliyo valla baya cins bi şeyim istersen makul bi fiyata anlaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben buldum gerek kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar