Magob Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 dişi cücemi sizlerle paylaşmak istedim. http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5742 ilk frp mde oynadığım dişi savaşçı cüce, Dero. Ben kol, bacak ve çizmelerini çok beğenmiştim yaptıktan sonra şöyle bir bakınca. Gösterdiğim kişilerin ilk tepkisi nerde bunun gögüsleri oldu hep. Halbuki ben küçük göğüslü bir cüce kadını düşünmüştüm. Hatta tahta gibi dümdüz. İnsanlarda oluyor ya öyle, artık cüce kadınlarında ne kadar mümkünse, bir diğer eleştri de bu yay be sırtındaki, crossbow olsa hadi neyse, mahfettin sen dediler. alla lla cücem yetenekliyse ben napiim :P :D [Bu mesaj Magob tarafından 05 Ocak 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kadın karakteri fena olmamış aslında ancak savaşçıdan çok temizlikçiye benzemiş. çehreyi biraz daha katı yapabilirsin. baltalara ve kalkana biraz hacim ekliyebilirsin. çok 2d olmuş onlar. özellikle cüceye oranla çok sade durmuş. bi de ne o öyle bow var hatunda? cüceye yakışmaz yay kullanmak :-P hmm bunun dışında beğendim çok güzel olmuş[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Ocak 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Bonecrusher, 05 Ocak 2005 05:11 tarihinde demiş ki: kadın karakteri fena olmamış aslında ancak savaşçıdan çok temizlikçiye benzemiş. Sad but true.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kadının daha yapılı olması lazım. bir savaşçı hem de cüce için çok çelimsiz.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben cüceye veya savaşçıya benzetemedim ama güzel olmuş.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yüzde postallarda pantolonda var bişiler yani ilerletilir güzel olur bence.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 guzel olmus, keske benimde becerim olsa boyle islere. ama nerde? :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 cinsel olarak korkunç itici bir figür olduğundan yorum yapmaktan kaçmaktayım.[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Bonecrusher, 05 Ocak 2005 05:11 tarihinde demiş ki: kadın karakteri fena olmamış aslında ancak savaşçıdan çok temizlikçiye benzemiş. iptal oldum![signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Gece gündüz cüce cizen biri olarak bi iki şey de ben söyliyim bari. 1. bacakalrı cok uzun olmuş 2. Baltalar cok küçük olmuş ( valla cok önemli bu bir halflingle ince bir cüceyi ayırt etmenıze yarar) 3. koça bi mug veya water skin olmıyan cüce olmaz 4. Cücelerin omuzları daha geniştir 5. Kafa-vucud oranı güzel ama cücelerin yüzleri daha kısadır kemiklidir. Aman yuvarlak yapma o zaman hiç birşeye benzemez. Şimdi diyiceksiniz cüceşer şöyledir böyledir diyosunda sanki hiç cüce gördün. bunlar bir cizimin cüce olduğunu anlatmak ıcın onemli ayrıntılar derim bende size.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bide sakalları yok bunun :-p cücelerin hatunuda sakallıdır bir çok dünyada diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Evet sakallar vardır ama şöyle vardır, cok abartı favori niyetine vardır yanı bıyık yoktur ve cene artı yanak bölgesinde sakal cıkmaz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar