Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swarrrm - Japon Grindcore Grubu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Metalde son nokta adamlar, aşağıya full albüm koyuyorum şimdi, özellikle ilk şarkı Sclience a dikkat çekerim arkadaşlar =)

Protection from evil falan yapın dinlemeden önce :D

Swarrrm[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Süper ya ne alaka ama cidden kafayı yiyip çalıolar gibi hatta çalamıolar gibi, bana da ööle hissettiriolar. Hoşuma gitti yine de..

Bu albümün tamamını nerden buldun? :)
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 05 Ocak 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dungeon_Master, 05 Ocak 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
Süper ya ne alaka ama cidden kafayı yiyip çalıolar gibi hatta çalamıolar gibi, bana da ööle hissettiriolar. Hoşuma gitti yine de..

Bu albümün tamamını nerden buldun? :)

Benim, ara sıra buraya da yazı yazan ve günlük hayatında bunları dinleyen bir arkadaşım var da =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

hala aynı şey ya
linkinparkla dalga geçen topic açıldığında kitleniyor dakkasında
adam uğraşmış yapmış yani grindcore çok saygı gösterilecek bir müzik değildir ama gayette sevgi duyulabilecek bir müziktir..[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sosyal ağlarda paylaş

dalga geçip sinirimi bozmayın ulen.
adam ne güzel kusuyor işte eğlenin pogo yapın diye.
hatta okulda scilence'i mırıldayacam bundan sonra.
mırıldayayım mı
bloguarklalblalbalblablalballlroooooaghoooooogkbloooog
lobolobokbokboaollbhavhavhavblooooogaoooaroooooooargh[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Grindcore zaten metal ile uzaktan alakalı bir türdür abicim. Hardcore Punk'ın sala sarpalığı ile Death Metal'in bir nevi maşşağa alınmış hali, zaten adamlar teknikten ziyade daha sala sarpalığa önem veriyorlar, Napalm Death'te Mitch Harris abimizin pedal kullanmayıp, direk gain treble falan tüm ayarlarını maxlaması sonucunda soundu ortaya çıkıyor. Sağlam teknik ararsanız Teknik Death Grind'dı , Brutal Death falan gibi şeylere bakınız, daha da gürültü ve aynı zamanda komedi olanını isterseniz An*l C*nt öneririm valla. Napalm Death ilk demolarında zaten bildiğimiz Hardcore Punk çalıyorlardı, Dead Kennedys tadında falan.

İnadına Dying Fetus açıyorum.

Edit: Bu adamlar alayına gidip Noisecore yapmışlar yalnız, felaket olmuş. Arada anadolu ezgileri falan da şaka gibi etmiş müziği :P

[ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 20:34 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...