Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Metalde son nokta adamlar, aşağıya full albüm koyuyorum şimdi, özellikle ilk şarkı Sclience a dikkat çekerim arkadaşlar =) Protection from evil falan yapın dinlemeden önce :D Swarrrm[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 abicim tamam türü sevmiyorsunuz da bende evde oturup dinlemem grindcore ama konserde pogo için birebirdir böyle dalga geçer gibi topicler açmayın[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şu an indiriyorum dalga kısım neresiymiş. bir ogreniyim de boşu boşuna vaktimi harcamayayım adsl meşgul olmasın.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Dinleyin abi bi, sonra dalga olayına geri dönelim =) Grindcore bi yere kadar, bu son nokta =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Vaaaa? Merak ettim bi indirim bakim...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 abi 52mb yetmez ya zaten 1 şarkılarını koysan gülmek için yeterli olurdu :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Alın, en güzel şarkıları Scilence heh Scilence[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Süper ya ne alaka ama cidden kafayı yiyip çalıolar gibi hatta çalamıolar gibi, bana da ööle hissettiriolar. Hoşuma gitti yine de.. Bu albümün tamamını nerden buldun? :) [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 05 Ocak 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ehah ilginçmiş [Bu mesaj EagleEye tarafından 05 Ocak 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 alla kahretmesin bu ne beee, cok komikmis, kicimla guldum ben sahsen dinlerken lol be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 scilence başarılı bir şarkıymış[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bide bu sesleri isvecli boylu poslu adam cikarinca tamam diyosunda 160 boyunda beyaz yuzlu bi japondan ciktigini bilince butun karizmasi gidiyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 adamın vokalini pek birşeye benzetemedim :) brutal diycem hakkıyla yapana hakaret olacak. türkçe seslendirilmiş tazmanya canavarının seslerine benzetebildim ancak.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Dungeon_Master, 05 Ocak 2005 04:26 tarihinde demiş ki: Süper ya ne alaka ama cidden kafayı yiyip çalıolar gibi hatta çalamıolar gibi, bana da ööle hissettiriolar. Hoşuma gitti yine de.. Bu albümün tamamını nerden buldun? :) Benim, ara sıra buraya da yazı yazan ve günlük hayatında bunları dinleyen bir arkadaşım var da =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hala aynı şey ya linkinparkla dalga geçen topic açıldığında kitleniyor dakkasında adam uğraşmış yapmış yani grindcore çok saygı gösterilecek bir müzik değildir ama gayette sevgi duyulabilecek bir müziktir..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 dalga geçilebilir kaldırabilmek lazım hehe ama ben bunları sevdim yani enterasan böle japon melodileri falanda katmışlar hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben severek dinliyorum valla oturup kendinizi vererek dinlerseniz seversiniz çok dalga geçilcek bi durumu yok aslında çok bencede.vokaller biraz değişik olabilir ama brutal yapana hakaret olcak demekte fazla kaçıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dalga geçip sinirimi bozmayın ulen. adam ne güzel kusuyor işte eğlenin pogo yapın diye. hatta okulda scilence'i mırıldayacam bundan sonra. mırıldayayım mı bloguarklalblalbalblablalballlroooooaghoooooogkbloooog lobolobokbokboaollbhavhavhavblooooogaoooaroooooooargh[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Scilence ye sahip olan biri upload edebilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 msnden yollasanızda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 http://students.sabanciuniv.edu/~goksu/swarrrm%20-%20scilence.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Harbi dalga geçilmeyecek gibide değil hani buna müzik diyenin alnını GARIŞLARIM :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 çok teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Grindcore zaten metal ile uzaktan alakalı bir türdür abicim. Hardcore Punk'ın sala sarpalığı ile Death Metal'in bir nevi maşşağa alınmış hali, zaten adamlar teknikten ziyade daha sala sarpalığa önem veriyorlar, Napalm Death'te Mitch Harris abimizin pedal kullanmayıp, direk gain treble falan tüm ayarlarını maxlaması sonucunda soundu ortaya çıkıyor. Sağlam teknik ararsanız Teknik Death Grind'dı , Brutal Death falan gibi şeylere bakınız, daha da gürültü ve aynı zamanda komedi olanını isterseniz An*l C*nt öneririm valla. Napalm Death ilk demolarında zaten bildiğimiz Hardcore Punk çalıyorlardı, Dead Kennedys tadında falan. İnadına Dying Fetus açıyorum. Edit: Bu adamlar alayına gidip Noisecore yapmışlar yalnız, felaket olmuş. Arada anadolu ezgileri falan da şaka gibi etmiş müziği :P [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 20:34 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 böğülüğagubububububu ahahahdasdasdha sedefsedefsedef bu nedir ya moralim bozuktu bu hafta yerine geldi valla sağol ya :D [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 01:37 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar