paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Gitarı 3-4 sene önce almıştım. 1 sene heves edip tekrar akustiğe döndüm. Bas heves olarak kaldı elimde ondan dolayı yatıyor evde boş boş. Herhangi bir sorunu yok. Amfiyi de yanında almıştım. 25W bas için o zamanın üst seviye amfisiydi. Mümkünse ikisini beraber elden çıkarmak istiyorum. Ankara içinde elden gösterebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ne kadar olduğunu yazmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 rengini yazaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-cok-az-kullanilmis-washburn-xb120-bas-plus-marshall-b25-mk2-amfi-168913044/detay fotoları falan var ilanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 hiç mi yok lan sanat ile ilgili pati? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 şurdan sonra okumayı bıraktım said: 25W bas için o zamanın üst seviye amfisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Sahibinden ilanı lan o oraya takilmayin. Doktordan da yazılabilir oraya. Ekstra bir şey yazmassan alıcı gelmiyor sahibindende. Patiye 550 ikisi. Nakit ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar