Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Tarih Kurumu

magecy

Öne çıkan mesajlar

Bugün cnnTürk de manşet programında izledim TTK ermeni soykırım iddalarına karşılık kampanya başlatıyormuş ve bu iddaları tamamen çürüten 4 ciltlik bir yayın hazırlamışlar..
Helal olsun dedim valla sonunda adam gibi çalışma yapmışlar konuyla ilgili.[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok işe yarıyacak avrupanın büyük üniversitelerinde konferanslar verilcek ordaki bilimadamlarıyla tartışılacak bu konu dediler ve bu kaynaklarda çok sert ifade kullanılmış sanırım daha öncede ermenistana ve fransaya sanırım 300 sayfalık bir döküman vermişler ve çürütmüşler olayı osmanlı arşivini falanda açmışlar sanırım
, askeriyenin arşivininde bir kısmını açmışlar.[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 06 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
Helal olsun.. Ama bir işe yaramayacak ... O leke hiçbir zaman silinmeyecek...

ne lekesinden bahsettiğini anlayamadım.olmamış bir olayın lekesini bırak sözünü etmek bile abes.ermenileri yıllarca osmanlı besledikten sonra çıkardıkları isyanlar bir yana yedikleri ekmeğe ihanet etmişlerdir.ttk yi tebrik etmek gerekli,ilk önce halkı bilgilendirmek sonra dış güçleri bilgilendirmek gerekir hayali soykırım hakkında.[signature][hline]shinsetsu desu..
satılık half-life2
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir şey var.

Gerçekleri yazan 4 tane cilt olabilir ama Ermeni'lerin görüşünü destekleyen de 333435 tane cilt var.

Dominant olamaması burda sorun , yoksa cilt çıkaran çıkarsın.
aslında güzel reklamını yapıp yaymak lazım[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i cry after giving head.
Sosyal ağlarda paylaş

Osmanlılar her yıl bir sürü yazı tutmuş ya nie çıkarmıolar bu yazıları gerçek ortaya çıksın bir bina dolusu yazı arkadaşlar yani hatta bu kağıtların yarısı bizim sivri zekalar yurt dışına yakacak olarak satmış bunu biliormuydunuz zmnında tabi :)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam, ben neden reddedildiğini anlamıyorum bu davanın.
Savaş zamanı öldürmüş olabilirsin.
Onlarda senin insanlarını öldürmüş.
Eee ?
Daha ne yani.
Anlamadığım birşey daha var, "Tamam öldürdük." deseler baştan, bu kadar üstüne gidilmez davanın, neden hala uğraşıyorlar ki heh.[signature][hline]Simply death...
Sosyal ağlarda paylaş

Osmanlı İmparatorluğu bayrağı altında yapılmış hiçbir siyasi hamle Türkiye Cumhuriyeti'ne maledilemez.

Dünyada zaten soykırımı fiilen kabuletmiş ülkeler mevcut. Üstelik bu ülkeler dünya siyasetinde söz sahibi ülkeler. (Bkz: Fransa - Emerni Soykırımı Anıtı) Yani tazminattı v.s ödetebilcek konumda olsalar çoktan Fransa'nın adını kullanarak açarlardı davayı.

Ha gerçi açsalardı ne olurdu? Böyle bir soykırımın olmadığı gün gibi aşikar. Fakat düzgün bir bilgilendirme sistemi hazırlamadığımız için Ermeniler çarpıtılmış tarihlerini yaymayı başardılar. Davada haklı olduğumuzu kanıtlar ve davayı kapatırdık.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...