Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc delirdi ama şimdi iyiyiz,yinede bi help

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

abi şimdi alet kendi kendine reset atıyodu falan uyandığımda,noluyo mk dedim uyku sersemi bu uyuz pc bi açılıyo bi kapanıyo alla alla dedim,kapadım powerdan.çıkardım rami kenarlarını silgiyle sildim falan böyle yalandan sonra başka sokete taktım,devam etti power kapadım yine başka sokete taktım ve yalandan windows kurtarma falan açıldı windows kurtarma çok uzun sürer mınaki dedim reseti çaktım kürt gibi,sonra alet kendi kendine açılıp kapanmaya devam etti,iyi dedim bi daha kapadım bi soket daha değiştirdim en doğudakine taktım ram i fdkldhkl bide soğutucu 2 fan eşşek kadar falan bi tarafını cıkardım oraya takabilmek için,herneyse işte seçenekler geldi güvenli modda açtım,sistem kurtarma olayına başvurim dedim,çektim pcyi 12 hazirana şu an çalışıyoda.Bu olay nedir ne dğldir çokta anlamam bu ince işlerden varsa tavsiyeniz her türlü güzel orta gol getirir.Saolun şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

e abi şu an çalışıyo ben bunu anlamadım cidden,hani ram oksitlenir olayı falandır diye düşündüm ilk,soket değiştirip silgiyle sildim falan işe yaradı gibi ama bilemedim fghfgh,fanları geçen temizlemiştim,yine tozlanmış biraz ama o kadar abartı dğl.Powerın fan a dokunmadım tabi o gariban 2 yıldır takılıyo aşşada kafasına göre,filtre tarzı bişey var altında tozlar oraya birikiyo arada üfürüyorum aşşaya falan diye kafam rahattıda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...