Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 abi adamlar bi fightta attıkları tüm skilleri kaçırdılar TÜM SKILLERI AHHAHA ee dmg cekemedi qop ulti missledi undy tomb yalan oldu bonechan ulti atamadı haahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kzpmaza said: twitch.tv c9 vs LGD maçı başladıohahaha asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 THROW 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 classic clown 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dota network çöktü yine bir international klasiği olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ulan şu notail'i çok seviyorum artist baya da ama leş gibi oynadı yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 btw Merlini used illusion rune.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://www.youtubedoubler.com/?video1=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DUS5UK9YRGCE&start1=0&video2=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DQF4gPVjXF8s&start2=8&authorName=YOU+DON%27T+HAVE+ONE hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sgfgsdfsdfsdfsdf of çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 jacky lmao da olmasa eğlence yok ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 mushi öttürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 c9 vs LGD game 2 yarın replay izleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ee 0 4 0 idi feedleyip feedleyip divine çekti tam bi pub game hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 off bi an alıcaklar sandım adam rapier alıp barakaya saldırdı ama lan öyle deme.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ne o baktıkları kağıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kör topal 2 tarafı aldılar ama keko gibi öldü antimage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 fikstür falan olabilir diğer takımların skorları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dk60 lvl 12 clock new record eski record lvl 13 dk60 yine bone7 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ahaha rezaletmiş ama bu kadar tek taraflı olup yine de acaba mı lan dedirttiler. Olay C9 bot deflerken koptu.İmkansız fight aldılar ama Envy daha agresif oynasa orda kaldıracağı rahat 2 kill vardı, gyroyu alabilirdi geriye blink atmasa. Devamında üst racks alabilirdi sonra da yada buyback zorlardı en azından. Divine düşer göt korkusundan tırsık oynadı. Güzel direndiler ama bu kadar farm farkına pes etmedi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bone7 cok kotu abi, toplasan 2 heroyla oynuyabiliyo birindede dk 60 12 lvl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ne yapsın abi herif oyun başı yapabileceğini yaptı yine o kadar geri kalmaya rağmen. Takım olarak ezildiler zaten kalkıp da clock şahlanamaz ki ezilmiş takımda, görevi fight başlatmak, kill alcak adam yokken takımda napsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 baya zor bi rolde adam aslında envy sayesinde götü düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Aynı anda kaç maç oynanıyor ya? Birini izlerken 3 tane pick olmuş oyun geçiyor altta, anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ne yapsini mi var abi, bundan onceki rekorda bu adamda. Kimse clocktan oyun almasini beklemiyoda ti dasin bi varlik goster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 3 maç falan galba ben de buna uyuz oluyorum ya tamam ilk maçlar ama main streamde c9 vs LGD verdiler mesela ama ben Fnatic vs Team Secret izlemek istiyodum. sırf herkes C9 izliyo diye onu izledim.sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar