Caemaisa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 rEEtard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bi de bu adama sama diyenler var lelz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ne yaptıysa doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 naptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 EG 1-0 dezavantajlı başlayıp 3-2 kazandı starladderı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 1-0 dezavantajla başlamak nasıl oluyo? avans mı vermişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 evet starladderda hala o saçma sapan upper brackettan gelen 1-0 önde başlar kuralı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 lazerbulbul said: eldar said: böyle öneri yapmak anlamlı olmaz, hero'nun tipine ve duruma göre yapmak gerekir.Viper için sordum. viper'a orchid çıkıcaksın direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Viper'a first item orchid mi? Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 secret lycani neden banlamadi israrla? razoru bi kere banlamayip deneselerdi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bütün gün lycan ile silkelemiş adama inatla lycan bırakmak malca bence de eg de her patch olduğu gibi gene en lame taktiklerle iş başında arteezy'e razor universe'e jakiro vermemekti bütün dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 icefrog da howlu nerflememeye devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kzpmaza said: lazerbulbul said: eldar said: böyle öneri yapmak anlamlı olmaz, hero'nun tipine ve duruma göre yapmak gerekir.Viper için sordum. viper'a orchid çıkıcaksın direk ya.orchid çok pahalı. eul's olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 poison auto attack kullanmiyorsan aquila yeter vipera. zaten aghs core oldugu icin mana sorunu olmuyor sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 secret çok kötü oynadı zaten son maçta bi ara üstünlüğü aldılar fakat onu dasaçmaaslak yerlerde fight inadına kaybettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 maç mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 dün geceydi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Aceace said: Viper'a first item orchid mi? Niye? first item yazmamış ki adam ya regen demiş. early gamede aquila, magic wand pt olsun tamam işte yeter. sonra da meka falan yaparsın ya da direk aganim gidersin. bunlardan sonra orchid çıkıyorum ben ama güzel oluyo. hatta aganimden önce bile çıkıyorum bazen oyuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 öf kaçırdım yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 dün bir el viper'la oynadım. bottan sonra butterfly çıktım. 18dk win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kzpmaza said: Aceace said: Viper'a first item orchid mi? Niye? first item yazmamış ki adam ya regen demiş. early gamede aquila, magic wand pt olsun tamam işte yeter. sonra da meka falan yaparsın ya da direk aganim gidersin. bunlardan sonra orchid çıkıyorum ben ama güzel oluyo. hatta aganimden önce bile çıkıyorum bazen oyuna göre. Pardon. Sen direk yazınca ben first item orchid anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Adam döve döve lycan banlamaları gerektiğini öğretti ama turnuva bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 puppeynin cinsliği işte navi de aynen böyle salaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 salak demiyelimde taktımı takıyo, ben onları lycanlıda yenerim tribine giriyo sonra eline alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar