Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Walla ben geforce now i denemek adina en az bir 20-30 mac yapmisimdir. Henuz olup, sovup, feedleyene denk gelmedim. Ama flameleyen cok var. Dakika 15, team fighti kaybetmisiz, hemen gg, flame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Dota da kendi takımına küfretmeyeceksen neden oynuyosun ya. Oyunun zevki orda. Ölüp ölüp başkasına suç atıcan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 3 saat önce, sardalya dedi ki: prolar bazen 30 dk 40 dk ariyor hayret ediyorum hala oynamalarina mm update yapacağız dediklerinde 6 saat mi 8 saat mi ne beklemişti bi streamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Son zamanlarda izledigim en iyi comeback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 nikobaby klavye kirmadiysa =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 OHAAA CHUN-LI YI 666 kez blocklayıp 1 hp ile kazanan kenle kapışacak bi comeback olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Zaten eziyosun. Üstü almışsın bas geri roshan al kasmaya devam et eze eze mega creeplerle bitir. Sanki kafa kafaya oyunmuş da son hamlelerini yapmak zorundalarmis gibi bide buyback atip gene ölmüşler. Cepteydi su oyun ya. Burdan verilmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 100 hpsi kalan kuleye vurmaya sen de gidersin ya... fazla sinir bozucu kuleye vuramamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Orasi öyle. Ama daha sindire sindire kazanabilirlerdi. Ust rax alip hemen throne a kosmalari gereksiz heyecan oldu. Onu kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) ooof, comeback evet ama alliance fena throwlamis simaran bebelerin burnunu surtmusler biraz cunku binaya vurmak yerine kombat yapiyorlar, morphling hayvan gibi vuruyor, natures prophet var, buybackler oncesindeki kobmatta herolarla kapiscagana throne daha erkenden focus olsalar.... Eylül 8, 2020 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/p8h4a2/annoying_drums_guy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar