Utk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 DoGMeaT said: ben 29 oldum hala rus besliyorum geçen reddite bi adam vardı aynen bunun topiğini açmıştı,"40 yaşındayım hala dota oynuom, yaşlı dotacı var mı ?" diye , doluştu dedeler hatta elemanın biri babsını koydu hala wc3 oynuo 60 yaşında adam jakiroyla rampage atıp milleti flameliyo fln ahah 60 yaşındaki dede efsaneymiş, 12-13 yıldır aynı oyunu oynuyoruz 3kdan yukarı çıkamadım. beceriksizlik bir yana, oyun keyif vermemeye başladı bi 10 sene daha oynayıp elit kadro olur muyum diye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Dota 2 değil de ilk çıkan "dota allstar" ı oynayabileceğimiz bi platform kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Utk said: ahah 60 yaşındaki dede efsaneymiş, 12-13 yıldır aynı oyunu oynuyoruz 3kdan yukarı çıkamadım. beceriksizlik bir yana, oyun keyif vermemeye başladı bi 10 sene daha oynayıp elit kadro olur muyum diye bakıyorum goblin spamla aga yada 5 giR tryhard bağırmalı çağırmalı dota benim de kafam kaldıramıyor ama mayınla adam patlatıp voice chat'e ALOOOHA SNACKBAAR diye bağırırken,kendimi patlatıp "72 virgiiiins " diye all chat spamlemek,asla sıkılmıyacağım bişi galiba : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 bu bahsettiğim dede, https://entgaming.net/openstats/dota/player/master_pain/ adam daha dün 2 oyun atmış ,toplamda 6k fln oyunu var %60 win rate..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Frostivus başladı, 3 maç kazanıp bedava set alabiliyorsunuz. Bana KotL geldi, hiç oynamadığım hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Arkadaş son gelen güncellemede anlamadığım birşey var. Oyun sonunda övemiyor veya rapor edemiyorum. Yaptığımda üzgünüz bu işlemleri yapmak için doğru zaman değil gibi birşey yazıyor. Bug mu anlamadım fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Sanirim turkce oynuyorsun, ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 3 tane raporlama hakkım var. Onda da herhangi bir değişiklik olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Patch geldi yeni, ondan saçmalayabiliyor, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 6 ay ban yiyo millet oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 umarım sikik report sistemine göre 6 ay banlamıyorlardır milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 6 ay mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 su ana kadar valve'in yaptigi en iyi sey su 6 ay ban. boostcular, toxicler, feederlar yallah disari mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 hala bu kanser oyunu oynayan varmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 herkesin bagimliligi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 lol bile bu kadar gerizekalı değil. chat loga falan bakıyorlar hiç değilse banlamadan lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 maivresnon said: hala bu kanser oyunu oynayan varmı ya erkegler 2 'ye ayrılır 1) dota oynuyanlar 2) dibini dövdürenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 DoGMeaT said: https://steamcommunity.com/id/dogmit/ ekleyin ranked girek bende bi sürü yabancı var aksamları 5 giriyoz o nasıl bir profil abi yorumlardaki kekoları ibret diye mi tutuyon lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Lancelion said: su ana kadar valve'in yaptigi en iyi sey su 6 ay ban. boostcular, toxicler, feederlar yallah disari mmh E iyi de sen karsi tarafi slark alip hayvan gibi ezdin veya anti mage ile otturdun diye oyun sonu report yersen iyi oynadigin halde ban yemis olmuyon mu? O tarz biseye varmi cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 öyle bişi yok o kadar aptal değil makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Nasıl aptal bir soru o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Şu ana kadar yalnızca boostlanmis acclere, her maçta toxic behaviordan report alanlara 6 ay yapıştırdıklarini gördüm. Valvedekilerde de kafa var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 lol bile daha iyi diyen gidip kendi kıraş oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Raylen said: DoGMeaT said: https://steamcommunity.com/id/dogmit/ ekleyin ranked girek bende bi sürü yabancı var aksamları 5 giriyoz o nasıl bir profil abi yorumlardaki kekoları ibret diye mi tutuyon lel ağlama duvarı o tokatladığım gelip ağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 profiline baktım şimdi oyuna davet edeyim beraber atak derim diye. baktım senle atılmaz 3-5 oyun atmış rezalet account :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar