Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [li]neredeyse hiç bir resim ben resmi gösteri seçmeden yüklenmiyor[/li] [li]diğer php forumlarında ve paticik içinde de bir linke basınca önce res:shdoclc.dll/dnserror.htm diye bir yere gitmeye kasıyor ama olmuyor ben geri yapıp bi daha basınca anca doğru yere gidiyor..[/li][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 adsl de ilk seferde bazen sayfayı açmadıgı oluyor yenile dediginde açıyordu fakat resimlerle ilgili bişi diyemicem virüs olabilir.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Araçlar > Internet Seçenekleri > Gelişmiş > Resimleri göster açık olduğuna emin ol.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yok ya bu aralar nedense explorerda resim göstetermeamek gibi sorun var benda karşılaşıyorum sık sık sen FireFox kullan resimlerle ilgili bi sorun çıkmıyo[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 iki sorun da geçmiş bulunuyor.. fistan'ın dediği gibi herhalde ilk eferden dolayı idi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.