Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [li]neredeyse hiç bir resim ben resmi gösteri seçmeden yüklenmiyor[/li] [li]diğer php forumlarında ve paticik içinde de bir linke basınca önce res:shdoclc.dll/dnserror.htm diye bir yere gitmeye kasıyor ama olmuyor ben geri yapıp bi daha basınca anca doğru yere gidiyor..[/li][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 adsl de ilk seferde bazen sayfayı açmadıgı oluyor yenile dediginde açıyordu fakat resimlerle ilgili bişi diyemicem virüs olabilir.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Araçlar > Internet Seçenekleri > Gelişmiş > Resimleri göster açık olduğuna emin ol.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yok ya bu aralar nedense explorerda resim göstetermeamek gibi sorun var benda karşılaşıyorum sık sık sen FireFox kullan resimlerle ilgili bi sorun çıkmıyo[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 iki sorun da geçmiş bulunuyor.. fistan'ın dediği gibi herhalde ilk eferden dolayı idi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar