Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bu seneki yarış yarım saat önce başladı. Eurosport'ta şu an, Eurosport 2 ile birlikte dönüşümlü olarak 24 saat boyunca yayın yapacaklar. Şu an mikrofonda Berkem Ceylan, Yiğit Top ve Serhan Acar var. Sanırım Toyota'lar favori ama yıllar sonra geri dönen Porsche ve tabii ki Audi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Audi agir patliyacakmis gibi duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Aynen, Audi düzlüklerde yavaş. Porsche'nin de dayanıklık sorunları çıkacak diyorlar ki sıkıntılar başladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Selam, Audi elektrikli ile mi yarışıyor? Yoksa hepsi mi elektrikli? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 LMP1 I kastediyorum hiçbiri Full elektrik değil, Toyota TS040 3.7l benzinli, hybrid teknolojisini kullanıyor, supercharger ile audi R18 Quattro da e-tron teknolojisini kullanıyor, 4l dizel araç ikisi de muazzam Araçlar ama toyota saçma sapan hızlanıyor resmen :) bi anda uçuyor araç zaten 2 motoru beraber kullanınca 980hp üretiuor araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 yarışın yarısı bitti bu arada 2 numaralı audi cortladı gearbox gg sanırsam. Toyota hala lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 http://www.24h-lemans.com/live/en/ nerdeyse 12 saat oldu audi 1lap geride toyotanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Selam, Toyota çok pis bilenmiş gibi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 toyota bilendi de agir patladi 7 numaranin motor yandi :D lider audi simdi. bayaa dramatik oldu dun gece yalniz benim pilim bitti seyretmekten, adamlar hala yarisiyor helal vallahi bitse de uyusam diye bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 audi patliyacak dedim agir got oldum cayir cayir aldi adamlar LeMans24'u. helal porsche'de iyiydi yillar sonra ilk kez katilmasina ragmen toyota agir hayal kirikligi ama... son yillarin en fazla drama donen yarisi oldu bu. guzeldi, ama yaklasik 15saattir izlemek yordu beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ferrari de gircekmiş sanırım lemansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar