Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

230.000 tl ile yapılabilecek yatırım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imam haklı bu arada. iyi(lokasyon-çevresindeki yerler-kalite-fark) bi projenin falan %65-70'i bitmişse(2-3 ay sonra teslimse) güvenli bi adamın işiyse direk yapıştırın sonra iki katına gömüyosunuz 2 sene sonra.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Izmirde sikismis mutaahit bul. 150 lira dedigi eve 75 lira oner 3 tane ve nakit alacagini soyle.

bu da mantıklı. veya müteahhit yüzündne sıkışmış arsa sahibi bul. genelde arsa sahibinin ağzına sıçan anlaşmaları olur. atıyorum müteahhit tüm daireleri satmadan satamaz veya daha ucuza satamaz vs gibi. adam fakirdir inşatın bitmesini bekliyodur yana yakıla vs.

75ten 3 tane rahat alırsın.

tabi tapusuz iş yapmayın hiç bi zaman.
Mesaj tarihi:
abi dediğim şeyi anlamıyosun ki. para koymadan faizini yediğin sürece paranın o para tüy olacak zaten.

atıyorum 10 milyon tl olur minimum faiziyle geçin falan filan, zaten o faizle yatırım yaparsın yine.

ama 230ktlnin faiziyle geçinmek nasıl bir yatırım tavsiyesi

edit: dworg ben sana yazmamıştım faiz olayını bu arada. ondan önce yine faiziyle yaşa tavsiyesi var.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Abi geyik yapıyorum tabii ki var enf. Ama ayda 2.2k risksiz getiri iyi yani. Ha ucuza ev kapama daha güzel o ayrı

230 liradan 2.200 gelmiyo ki abi. 500 u devlet kesiyo zaten.
Mesaj tarihi:
Olay izmirde yari bitmis eve girmek abi , babanneme ev alirken bunu gordum , ama euro dolar daha patlamamisti.

Salak gibi "siktiret ne alcaz 3 tane ev" demeseydim su anda paticigin basinda ben oturuyor olurdum.

Gerci hala oturabilirim de maksat acitasyon
Mesaj tarihi:
Esh said:

Dworgian said:

Abi geyik yapıyorum tabii ki var enf. Ama ayda 2.2k risksiz getiri iyi yani. Ha ucuza ev kapama daha güzel o ayrı

230 liradan 2.200 gelmiyo ki abi. 500 u devlet kesiyo zaten.

Valla arkadaşıma 240k dan 2.7k gelio 500 kesilio net 2.2k yatıo
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi başına oturmayı neden bir achievement olarak gördün ki

Tayyip etkisi abi iste, surekli bisilerin basina oturmak istemi.

Kah ulke kah petrol borusu..

Degisiyo
  • Yeni Oluştur...